Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila u kakvim su odnosima

Anđelka Prpić progovorila o razvodu: 'Ništa ne bih zataškala'

Foto: PROMO
1/8
04.12.2020.
u 15:35

Priznala je da se tijekom razvoda trudila zadržati svu privatnost svojoj obitelji.

Glumica Anđelka Prpić, koju hrvatska javnost najbolje prepoznaje po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', ovg se ljeta razvela od supruga Darija nakon deset godina braka. Glasine su potvrđene kada se Anđelka odselila iz zajedničkog doma, no supružnici su ostali u vrlo dobrim odnosima zbog sina Jakše. 

Popularna glumica sada je za srpske medije progovorila o odnosu s bivšim suprugom. 

"Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", kazala je Anđelka i dodala: "Ništa što je postojalo prije 2020. ne bih bacila ili zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'izbriši', naprotiv".

Priznala je da se tijekom razvoda trudila zadržati svu privatnost svojoj obitelji.

"Jedina se u obitelji bavim javnim poslom pa je moja odgovornost da sve njih čuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali", zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:45 04.12.2020.

poznata glumica voli skokove na planici....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije