Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovita

Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' otkriva Bali i dobro se zabavlja

Foto: Instagram
1/2
01.09.2017.
u 08:18

Na otok bogova, kako taj prekrasni otok zovu u Indoneziji, junakinja humoristične serije “Andrija i Anđelka” uputila se s obitelji i prijateljima.

Nakon odmora u Istri, u koju rado navraća svakog ljeta, beogradska glumica Anđelka Prpić otputovala je na egzotični Bali.

Na otok bogova, kako taj prekrasni otok zovu u Indoneziji, junakinja humoristične serije “Andrija i Anđelka” uputila se s obitelji i prijateljima.

 

 

 

 

 

Don't worry!

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

 

 

 

Dobro juto ili Laku noc #furamokroztalase #bali #laganini #nistalepse #sunset

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

 

 

Budući da je htjela posjetiti različite lokacije, ekipa je za dalekoistočnu avanturu unajmila kombi. Po fotografijama i statusima na Instagramu vidi se da 32-godišnja glumica sa suprugom Darijem i trogodišnjim sinom Jakšom punim plućima uživa u ljepotama otoka.

– Tvoje dijete imat će prelijepe uspomene kad odraste na vrijeme provedeno s majkom. Anđo, ti si jako dobra majka – poručio joj je jedan pratitelj na društvenim mrežama. Da simpatična glumica ima smisla za humor i u stvarnosti, pokazala je i na svojim fotografijama.

Komentara 13

DO
dopizdilomi
09:02 01.09.2017.

Baš sinoć pričao sam, preko skypa, sa frendom koji je otišao ljetovati u Kanadu. Zamislite dok su išli iz Edmontona kroz neku šumu Los ime je pretrčao preko ceste. Ej, ljudi!!!! Los!!!! Preko cesto ispred njih!!!!!!!

JA
jajahs
08:34 01.09.2017.

uff vec sam se zabrinuo sto vecernji nije dao nikakvu vest iz regiona..

DU
Deleted user
09:29 01.09.2017.

Mene puno više zanima koga ljubi Severina, i zašto Jelena Rozga nosi mašnu u kosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije