Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni tv par

Stižu novi nastavci: Hoće li Anđelka konačno postati Andrijina supruga?

Foto: RTL
1/4
15.06.2017.
u 13:56

Na RTL-u se od ponedjeljka 19. lipnja počinju emitirati novi nastavci koji donose nove uzbudljive zgode ovog zabavnog para

Nove epizode popularne humoristične serije 'Andrija i Anđelka',  čiji su glavni protagonisti glumci  Anđelka Prpić i Andrija Milošević, uvukli su se u domove mnogih gledatelja koji su noćima išli spavati s osmijehom na licu nakon što bi odgledali njihove dogodovštine.

Gledatelji RTL-a ponovno će moći pratiti njihove avanture od ponedjeljka do četvrtka u 21.20 sati. Konačno će i neka velika pitanja, što ih je kroz šalu postavljala Anđelka Andriji doći na red, a hoće li se njezina upornost isplatiti, saznat ćemo u narednim epizodama.
 
'Sve će ostati u našem prepoznatljivom tonu i gledatelji će se sigurno zabaviti kada vide Andriju kako organizira večeru za svoje klijente ili Anđelku koja gostuje u Vijestima i Sportskom dnevniku, a priča o seksu!', otkrila je Anđelka Prpić.
 
Što će se sve događati s otkačenim ljubavnim parom koji nezaustavljivo srlja u svakakve dogodovštine? Gdje će se preseliti i zašto, koji će to dlakavi kućni ljubimac promijeniti njihove životne navike, kako će se snaći kada im porezni inspektor bane na vrata te pitanje svih pitanja: hoće li Anđelka napokon otići kući kao Andrijina supruga? Nove epizode na RTL-u se počinju prikazivati u ponedjeljak 19. lipnja. 

Komentara 7

JO
josip
16:44 15.06.2017.

extra

Avatar vkv353
vkv353
14:34 15.06.2017.

po čemu omiljeni par pogledao sam jednu epizodu i žao mi je novaca koje je televizija dala obična glupost nema ni k od komedije.obično sra...

KA
kacavenda
15:53 15.06.2017.

Negledljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije