Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK PREKID

Ana Strizić i Krešimir Milanović: Nakon razlaza ostali prijatelji

Ana Strizić i Krešimir Milanović
Foto: Robert Gašpert
1/3
11.01.2018.
u 18:19

Bivši par vezu je počeo potkraj 2015. godine, no otkrivena je tek pet mjeseci poslije. Riječanka je zatim potvrdila da je sretna i zaljubljena te da je za prvi susret zaslužna njezina prijateljica.

TV voditeljica Ana Strizić i poduzetnik Krešimir Milanović prekinuli su dvogodišnju vezu, piše Story. Iako su na Badnjak viđeni sretni i nasmijani u šetnji Zagrebom, druženje je bilo prijateljsko. Bivši par vezu je počeo potkraj 2015. godine, no otkrivena je tek pet mjeseci poslije. Riječanka je zatim potvrdila da je sretna i zaljubljena te da je za prvi susret zaslužna njezina prijateljica.

– Ona ga je upoznala na glazbenom festivalu Ultra, nas dvije bile smo u izlasku, srele njega i tako smo se upoznali. Nalazili smo se neko vrijeme prije nego što smo prohodali u studenome. Jednostavno smo se našli, odlično se slažemo, smijemo, zezamo, imamo jednake interese i jako nam je lijepo zajedno – prije je rekla 31-godišnja voditeljica. Iako nije poznat razlog njihova prekida, sudeći prema svemu Ana i 47-godišnji poduzetnik, inače mlađi brat Zorana Milanovića, i dalje su jedno drugome velika podrška i ostali su prijatelji.

Komentara 2

DU
Deleted user
18:50 11.01.2018.

Ne smije ga se zatvoriti zbog nacionalnih interesa 😊😊😊😊korupcija je majka svih zala u Hrvatskoj ali to je snaga vodecih politicara....

SB
sbb
18:44 11.01.2018.

Zasto taj tip nije u zatvoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije