Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jači od bilo koje sile'

Naša bivša misica ganula mnoge dirljivom objavom: 'Bog mi te poslao, a to znam od prvog dana'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
24.09.2020.
u 08:45

Nakon razvoda od Dine Bubičića bivša Miss Universe pronašla je novu ljubav, ali centar njezina svemira i dalje su dječaci Leonid i Noel koje je dobila u braku s nekadašnjim misterom Hrvatske.

Bivša Miss Universe Ivana Paris prošle godine razvela se od supruga, također bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića s kojim ima dvojicu sinova Leonida i Noela. Upravo su joj sinovi najveća snaga u životu, a to je pokazala i emotivnom objavom na društvenim mrežama kojom je Noelu čestitala 5. rođendan. Uz kolaž zajedničkih fotografija napisala je i poduži tekst u kojem se osvrnula na sve životne nedaće kroz koje je prošla zahvaljujući Noelu, ali i četiri godine starijem Leonidu.

1/5

"Anđele moj. Evo mama čeka ponoć i slaže slike za čestitati ti rođendan... o pile moje, gledam slike i ne mogu se nadiviti koliko 'smo' hrabri bili... i što smo sve prošli u prvih godinu dana... ali ti si bio Lav i mamina snaga i jači od bilo koje sile... postao si sada Zmaj... postao si i ostao, uz brata mamino sve... ali kad kažem sve onda ste sve... puno smo toga prošli zajedno i proći ćemo još mnogo uspona i padova, ali mama zna da može računati na tebe kao i ti na nju... a tu je u pitanju samo ljubav... i bit ću ti to do posljednjeg dana... I kad mi kažeš 'mama ja ne bi da ti odeš na groblje i pustiš me samog... mama ti uvijek kaže da nikada nećeš biti sam, tada, a ni nikad prije...' meni te Bog poslao, a to znam, znam od prvog dana kada si se rodio... zato živote moj ne brini, nema te sile, snage, prepreke da ti ne dam ono što zaslužuješ... a to je moja beskonačna ljubav, pažnja... i samo da znaš svaki put i svaki dan kada me onako u snu zagrliš i poljubiš, i to radiš bar pet puta tijekom noći... mama te zagrli još više i poljubi još jače", napisala je Ivana i mnoge ganula svojom objavom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Koliko ju je majčinstvo ispunilo, često je naglašavala u javnosti, ali i putem svojih profila na društvenim mrežama.  "Otkako sam postala majka, moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e", istaknula je nedavno 36- godišnja Paris. A možda joj se upravo ti snovi i ostvare jer je u njezin život nakon razvoda ušetao novi muškarac. Priznala je to i sama dok je odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu. Na pitanje jednog pratitelja bi li išla u šetnju s njim, spremno je odgovorila. "A ne, ne bih smjela. Dečko mi je ljubomoran", napisala je Ivana prije nove lavine pitanja, među kojima je bilo i ono je li zaista u vezi, a odgovorila je na to kako je "emotivno zauzeta". Pritom je još dala do znanja da u pitanju nije slavna osoba, odnosno nogometaš, a onda je iznenadila priznanjem da želi još djece.

Podsjetimo, ljubav s Bubičićem s kojim je provela devet godina u braku planula je pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav i ozakonili. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom. – Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine.

Ključne riječi

Komentara 13

ZA
zagabria5
09:03 24.09.2020.

Ako može savjet, kod kojeg vulkanizera pumpa usne. Trebam zamijenit zadnju desnu gumu

Avatar essek22
essek22
09:02 24.09.2020.

Jednim poljupcem odčepi odvod na umivaoniku! :D :D :D

BI
Biouskoli91
09:11 24.09.2020.

Ja stvarno ne kuzim te zene... Zar misle da je muskima lijepo da ima pojas za spasavanje umjesto usnica?! Jedino moze napaliti klincr koji misle s necim drugim 'upotpuniti' taj dio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije