Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Ana Gruica Uglešić pokazala što je dobila za 39. rođendan: 'Ženi više i ne treba'

Foto: Instagram
1/16
09.02.2022.
u 14:00

"Kad mene moji dečki iznenade u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više i ne triba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svita. Ljubav", napisala je glumica uz fotku.

Glumica Ana Gruica Uglešić (39) slavi rođendan, a na Instagramu je otkrila što su joj darovali suprug Boran i sin Ivan Marat. Ana je podijelila poruku na kojoj se smije dok u rukama drži golemi buket cvijeća. 

"Kad mene moji dečki iznenade u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više i ne triba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svita. Ljubav", napisala je glumica uz fotku. 

 

Ana je u siječnju objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom i njegovim ocem Hrvojem Šalkovićem, s kojim je prekinula prije pet godina i suprugom Boranom Uglešićem.  

"OK. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible", napisala je tada glumica.
Podsjetimo, par je u braku tri godine, a prvi puta snimljeni su zajedno u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Ana i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Komentara 1

LO
lonicera
15:17 09.02.2022.

Pih, ja svom mužu kupila frezu. Mislim da je 100 puta dobio bolji poklon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije