Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dan

Ana Gruica pozirala s majkom, pratitelji ne staju s komplimentima: 'Vidi se na koga si'

Foto: Instagram
1/4
18.05.2021.
u 12:15

U komentarima su odmah uslijedile čestitke pratitelja, a neki od njih majku i kćer počastili i s komplimentima na račun izgleda.

Splitska glumica Ana Gruica posljednju objavu na Instagramu posvetila je majci Silvani koja danas slavi rođendan. - Sretan rođendan, majko - napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj poziraju zajedno te dodala heštegove 'Majka i kći' i 'Ono bitno'. U komentarima su odmah uslijedile čestitke pratitelja, a neki od njih majku i kćer počastili i s komplimentima na račun izgleda. 

"Predivna gospođa, vidi se Ana na koga ste. Sretan rođendan", "Lipa mama lipa kćer", "Prelijepe obje", "Zgodnaaaa", samo su neki od komentara. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, glumica je nedavno na društvenim mrežama otkrila i da se cijepila protiv koronavirusa, a pritom je napisala i zanimljiv komentar uz potvrdu o cijepljenju Pfizer cjepivom.  "Za sigurnu sezonu i bezbrižno ljeto. Sad nije vrijeme za biti pametan. Treba znati kad pristati biti ovca. Sad je trenutak za efekt stada", napisala je glumica uz potvrdu.

Foto: FIBA/Screenshot
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

Komentara 2

ON
onjko
21:59 18.05.2021.

Dvije babe

Avatar Ena4444
Ena4444
08:00 19.05.2021.

Mama nije ništa operirala zato mi je ljepša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije