Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi pokušaj

Amy Winehouse i Blake Fielder Civil opet se ludo vole

Amy Winehouse
Pixsell
19.04.2010.
u 08:59

Pjevačica i njezin bivši suprug, od kojeg se rastala u rujnu prošle godine, razmišljaju o ponovnom vjenčanju i proširenju obitelji. Problematična Amy zato je kupila novu kuću u kojoj će neke sobe sigurno biti dječje.

Strahovanje oca pjevačice Amy Winehouse kako će se njegova kći pomiriti s bivšim Blakeom Fielderom Civilom obistinilo se. U nedjelju navečer čvrsto zagrljeni prošetali su se londonskim Sohom gdje je problematična Amy išla posjetiti slikara Sama Shakera od kojeg želi kupiti nekoliko slika. Kako je u posljednje vrijeme poprilično popravila svoje ponašanje, ali i izgled koji su uništili ludi izlasci i drogiranje, tata Mitch se ponadao kako se njegova kći konačno vratila u normalu i zato se pribojavao da bi pomirenje s bivšim suprugom za njegovu kći bilo kobno.

- On je jako neodgovoran i bilo je sasvim očito kako je Amy zbog njega skrenula na krivi put - izjavio je Mitch Winehouse nedugo nakon što se par razveo u rujnu prošle godine. No ovaj par, čiji je brak bio jako turbulentan i dobro začinjen drogom i alkoholom, očito je ovisan jedan o drugome pa već sad razmišljaju o ponovnom vjenčanju u Las Vegasu. Namjere su im ozbiljne jer se uskoro sele u novi dom koji je kupila Amy i koji je mnogo prostraniji od onog gdje je prije živjela. Naime, pjevačica namjerava uskoro proširiti obitelj.

Komentara 2

Avatar punkufer
punkufer
10:50 19.04.2010.

Zbilja je važno što radi prolupala narkomanka i njezin ljubavnik... Zbilja...

OB
-obrisani-
12:00 19.04.2010.

Bolje da je naslov - Amy i Blake opet se zajedno drogiraju - Narkomani su najprivrženiji među parovima jer svoju vezu temelje na uživanju droge ,a posebno na prve šutove za koje kažu da ih najsnažnije opale.To im se trajnoo ureže u svijest ,a zapravo se ne radi o ljubavi ,nego o zajedničkom doživljaju ovisnosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije