Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet svima

Alen iz 'Života na vagi': Dok ne riješiš s*anja u svojoj glavi i srcu i dalje ćeš biti nezdrav

Foto: Instagram
1/6
07.05.2021.
u 08:00

Ovaj savjet pobjednika showa "Život na vagi" podijelila je i bivša natjecateljica Marica Korolija

Alen Abramović bivši je sudionik i pobjednik showa "Život na vagi". U showu je izgubio 86 kilograma i kao pobjednik osvojio je 150 tisuća kuna, a glavni motiv za prijavu u showu bilo mu je zdravlje jer je osjetio da je dotaknuo dno i trebao je pomoć. U zadnje vrijeme sa svojim obožavateljima dijeli i razmišljanja o tjelovježbi i zdravom načinu života, pa je napisao:

- Možeš piti puno vode, ići redovito u teretanu, uzimati svoje vitamine, ali dok ne riješiš s*anja u svojoj glavi i srcu i dalje ćeš biti nezdrav - poručio je Alen. Njegov status odmah je podijelila i natjecateljica zadnje sezone RTL-ovog showa Marica Korolija koja se očito slaže s ovakvim razmišljanjem. Kada se prisjetio prošle godine svog puta u "Životu na vagi" bio je iskren i rekao kako se nije nadao takvom uspjehu.

- Nisam slutio da će mi se život tako promijeniti . Ono u što sam bio siguran je da sam imao enormnu želju za promjenom i unatoč svim zdravstvenim problemima i grube realnosti prvog vaganja uvijek sam imao jako pozitivan stav i jaku vjeru! Taj stav je bio moj temelj za sve što je slijedilo dalje! 86,4 kg - 5 mjeseci, 17,2 kg - mjesečno, 4,1 kg - tjedno - ponosno se sjetio Alen.

Komentara 2

IZ
Izilajf
14:55 07.05.2021.

Koja korist od "ubijanja" na treninzima?

NO
nolimits930
08:12 07.05.2021.

evo velikog trenera prosipa pamet, zdero cijeli zivot i sad glumi neznam sta, pa gdje smo mi koji cijeli život zivimo tako i ubijamo se na treninzima, sad si našo pamet prosipat i ti i ostali iz te menažerije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije