Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK NOVINARKE

Ivana Paradžiković raskinula je ugovor s Novom TV

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
05.05.2021.
u 15:54

- Mogu vam potvrditi da smo upravo raskinuli ugovor s Novom TV, na obostrano zadovoljstvo, kratko nam je kazao Ivanin odvjetnik Pavličić Bekić.

Ivana Paradžiković više nije djelatnica Nove TV, potvrdio je za Večernji list zagrebački odvjetnik Saša Pavličić Bekić, koji zastupa novinarku. 

- Mogu vam potvrditi da smo upravo raskinuli ugovor s Novom TV, na obostrano zadovoljstvo, kratko nam je kazao Pavličić Bekić.

Podsjetimo, Paradžiković nije vodila "Provjereno" zadnja tri tjedna. Umjesto nje taj posao obavlja reporterka "Provjerenog" Ema Branica, a urednički se na emisije zadnja tri tjedna potpisuje Mato Barišić. Premda smo odmah poslali upit Novoj TV, još uvijek nismo dobili službeni odgovor o razlozima razlaza s Ivanom Paradžiković.

- Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Svoj radni staž na Novoj TV Ivana Paradžiković počela je 2003. godine i od 2009. godine vodila je, a nešto kasnije i uređivala emisiju "Provjereno". Tijekom pandemije koronavirusa redakcija je samo jednom cijela završila u samoizolaciji i emisiju su uspjeli odraditi od kuće. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Ivana na Facebooku objasnila što se događa, ali ovaj put, kad se nije pojavila na ekranu, nije stiglo nikakvo objašnjenje.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

MM
Marljivi mrav
16:34 05.05.2021.

Zagrebla tamo gdje nije smjela. Za takve posla nema. Mek bude sretna da je živu glavu izvukla.

AN
ANNY
16:38 05.05.2021.

Nekom je smetala...

LI
Linomedo
16:40 05.05.2021.

Jedini su raskrinkavali mafiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije