Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Tedi Spalato ljubi 18 godina mlađu instruktoricu joge, a poznato je i gdje su se zaljubili

Vela Luka: Koncert u čast preminulog glazbenika Olivera Dragojevića
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
03.08.2021.
u 10:30

Za novu ljubav Tedija Spalata saznalo se nedavno, a glazbenik je na temu ljubavnog života samo komentirao kako je sretan.

Tedi Spalato bio je jedan od izvođača na koncertu održanom u čast Oliveru Dragojeviću u Veloj Luci i tamo se prvi put u javnosti pojavio s novom djevojkom. Zajedno su slušali jazz koncert u čast Oliveru, a Tedi se u jednom trenutku pridružio na pozornici Anti Geli i Antoniju Serranu te je zapjevao s njima a iz publike ga je s puno nježnosti promatrala njegova djevojka Branka. Spalato (67) i 49-godišnja Branka navodno su se upoznali u jednoj teretani u Splitu i među njima se brzo razvila simpatija.

Kako pišu 24 sata Branka je instruktorica joge i pilatesa i Branka je Tediju držala privatne sate tijekom kojih se među njima rodila i ljubav. O svojoj novoj djevojci glazbenik iz Splita nije bio spreman puno otkrivati i samo je rekao: Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. O svom privatnom životu rijetko govori, a poznato je samo da je njegova zadnja veza bila s balerinom Lidijom Kroker s kojom je bio 20 godina zajedno, a prekinuli su 2009. godine.

Deset godina mlađa Lidija bila mu je velika podrška u glazbenoj karijeri i pojavila se u spotovima za njegove pjesme “Sve ću preživit”, “Zauvik tvoj” i “Moje izgubljeno blago”.

VIDEO Vesna Dragojević: Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:10 03.08.2021.

Drago mi je što Tadija Bajić opet ljubi.

DO
Dolac68
16:55 03.08.2021.

Jeli to kategorija pedofila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije