Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne bih ju pozdravila na ulici'

Albina oplela i po Nini Kraljić: 'Stvarno sam dugo šutjela. O njoj nemam lijepo mišljenje'

Foto: Instagram, Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
11.08.2021.
u 18:30

"Niti ću ja umrijeti od toga što meni nije čestitala niti će mi to poboljšati život. Jednostavno, bile su neke izjave koje stvarno nisu bile na mjestu polazeći s neke ljudske strane i to je sve. Imaš moj respekt kao izvođač, umjetnik, ali kao osoba neću te pozdraviti na ulici", kazala je Albina.

Hrvatska predstavnica na Eurosongu, 22-godišnja Albina Grčić, nedavno je na svom Twitteru otkrila što misli o Jacquesu Houdeku i Nini Badrić, a sada se osvrnula i na Ninu Kraljić s kojom se susrela na ovogodišnjoj Dori. Nakon Albinine pobjede na Dori Nina joj je odbila čestitati te je svoje nezadovoljstvo otvoreno iskazivala na društvenim mrežama tvrdeći da je u slušalicama slušala Albininu pjesmu 15 minuta prije svoje probe. 

Foto: Universal Music
Šest mjeseci nakon Dore Albina je bez dlake na jeziku otkrila što misli o Nini Kraljić. "'O njoj iz osobnog iskustva nemam u tom pogledu lijepo mišljenje. Stvarno sam dugo šutjela, ne bih rekla da sam se povukla, ali nisam se htjela izjašnjavati po tom pitanju", rekla je Splićanka za IN magazin.

"Niti ću ja umrijeti od toga što meni nije čestitala niti će mi to poboljšati život. Jednostavno, bile su neke izjave koje stvarno nisu bile na mjestu polazeći s neke ljudske strane i to je sve. Imaš moj respekt kao izvođač, umjetnik, ali kao osoba neću te pozdraviti na ulici", dodala je Albina koja se trenutno nalazi u samoizolaciji u Poljskoj gdje je otkrila da je zaražena koronavirusom. 

- Naravno da nisam očekivala dulji boravak u Poljskoj, jesam priželjkivala mogućnost upoznavanja poljske kulture i znamenitosti, ali ne ovakvim oblikom boravka – unutar četiri zida. Inače nisam paničarka, ali ne mogu reći da me nije pogodilo. Naravno, dan je bio prepun nepoznanica i organizacija u kratkom roku, ali sve sam, kako se kaže, prošla stoički i dobro smo se organizirali – kazala nam je Albina i dodala da se testirala i prije odlaska u Poljsku, jer tako nalažu pravila. No, prije povratka u Hrvatsku bila je pozitivna.

Foto: Universal Music


Prije nastupa u Poljskoj Albina je pažnju privukla i statusom na Twitteru u kojem se dotakla Jacquesa Houdeka i Nine Badrić. 

"Nisam se plasirala u finale i život ide dalje", ne volim živit na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit na sebi. Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude", istaknula je Albina. 

VIDEO Albina zaigrala nogomet na sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Apsalar
Apsalar
19:15 11.08.2021.

Mislim da bi prvo trebala imati bar 5-6 hitova, a tek onda pljuckati druge. Nije dobro.... tko ti radi PR? Opet neka srpska firma kao i plesači? ...Nismo mi Srbija, kod nas to "svađanje" izaziva kontraefekt.

DU
Deleted user
18:39 11.08.2021.

Znači karijera je završila, sad slijedi prepucavanje po medijima i na kraju skidanje kao njene prethodnice. Tako predvidljiva scena

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
19:15 11.08.2021.

Jednako nebitne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije