Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS FINALE

Albina nakon poraza na Eurosongu: 'S razlogom nisam imala velika očekivanja'

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/7
22.05.2021.
u 11:48

Splićanka Albina Grčić (22) koja nas je predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu, obratila se fanovima uoči večerašnjeg finala.

Večeras je u Rotterdamu finale ovogodišnjeg Eurosonga, ali Hrvatska nije uspjela izboriti svoje mjesto među finalistima koji se bore za europski glazbeni tron. Nakon što nije uspjela osigurati večerašnji nastup, naša predstavnica Albina Grčić (22) dala je podršku ostalim izvođačima te je progovorila o svom predstavljanju.

Foto: EBU / THOMAS HANSES

- Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega - veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osjetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow! Takvim guštom smo delegacija, dečki i ja sjeli u green room i uživali u ostatku večeri. Inače, moram priznati da je sve to bolje osjetiti uživo nego na TV-u - rekla je Splićanka za Eurosong.hr. 

- Nakon pročitane prve tri države, bez obzira na zadovoljstvo i pozitivu plesača oko mene, znala sam da sam ovog puta s razlogom ugasila onaj 'sanjarski mood' po kojem sam poznata. S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja - bila sam spremna na tu mogućnost…- pojasnila je Albina dodavši da nikoga nije krivila.

- Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika - kaže pjevačica koja se nakon proglašenja rezultata prve polufinalne večeri javila videoporukom iz Rotterdama i poručila:

Foto: EBU / THOMAS HANSES

"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo "brutalni" i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo sretni. Iduće godine Dora će imati show koji svijet nije vidio".

Većeras ćemo od 21 sat gledati 26 finalista: po deset iz svakog polufinala, domaćina Nizozemsku te "Big Five" zemlje: Francusku, Veliku Britaniju, Njemačku, Španjolsku i Italiju. 

VIDEO Hrvati na društvenim mrežama nisu zadovoljni Eurosongom


 

 

 

 

Komentara 4

VK
vječni krojf
12:13 22.05.2021.

Više nas nigdje nema u glazbi,samo smeće, zato se mladi okreću folku.Tako je to u zemlji gdje se sve postiže korupcijom . Kaže dama da će podržati ostale sudionike,a šta joj drugo i preostaje.

ZA
zagabria5
20:13 22.05.2021.

Nemaju sreće domaći izvođači jer nema kvalitetnih domaćih autora glazbe da im rade hitove. Hit je izuzetno teško napraviti a onaj koji to zna (nema domaćih) radi za strane izvođače za velike novce koje si nijedan domaći izvođač ne može priuštiti. A i ne isplati mu se za ovako malo tržište. zato su domaći izvođači osuđeni na osrednje nemaštovite pjesmuljke, jedino što si mogu priuštiti. Isto čeka i Albinu u njenoj karijeri.

HR
hrza
12:16 22.05.2021.

Albina bila super, pjesma dopadljiva ali koreografija katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije