Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper s prikolicom'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/17
17.04.2024.
u 09:41

Danijela i Alan od stručnjaka su dobili zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali.

U epizodi RTL-ovog sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" Danijela i Alan od stručnjaka su dobili zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali. Naime, prvo je svatko poredao svoje prioritete, a potom je partner dao svoje mišljenje. U tom drugom dijelu zadatku došlo je do svađe između Alana i Danijele. Alan je upozorio Danijelu da ga ne vrijeđa pred kamerama i ne predstavlja pogrešno, dok je ona bila mirna cijelo vrijeme te poručila kako je svaka njegova izgovorena riječ snimljena. Alan je nastavio s oštrim tonom, dok je Danijela željela smiriti situaciju.

- Zašto to radiš? Ti si u fitness programu i tome svemu, zašto imaš toliko celulita da ne stane u šleper s prikolicom. Zašto? Ne razumijem. Kako se možeš tako razgovarati i zašto me blatiš tu na televiziji? Zbog čega?! Ako si ljuta, odi van iz eksperimenta. Nemoj biti takva! Nemoj biti pokvarena! Jako si pokvarena! - rekao joj je, pa su nastavili o važnosti izgleda, a to pitanje je izazvalo dodatnu raspravu između njih. Danijela je i dalje ostala smirena. Alan je pitao Danijelu što je njoj bitno te je nastavio s provokacijama. 

 

- Bitan ti je izgled, a ono što čovjek ima unutra u sebi? - na što je Danijela odgovorila kako joj je mentalno stanje jako bitno.  
- Da njoj nije stalo, baš bi se ona tako ponašala, da ja njoj nisam napet... Ja govorim svojim ponašanjem i postupcima, ali isto tako govori i ona. Mislim da je tu sada nekakvo nadmudrivanje. Ne znam da li mi je dobro popustiti ili... ne znam. Morat ću prespavati i razmisliti što dalje - zaključio je Alan.  

Podsjetimo, Danijeli je prva karijera, potom dobar seks, pa izgled, novac i na kraju djeca. Alanu je novac na zadnjem mjestu jer ga već ima, no kad mu je Danijela objasnila smisao zadatka, onda je karijeru i novac stavio prve, zatim izgled, seks i na kraju djecu. Danijela je odlučila poredati Alanove vrijednosti, a kao prvu stavila je novac, potom izgled, seks, djecu i na kraju karijeru jer još nije doznala čime se bavi. On ju je prekinuo jer nije želio da ga pogrešno predstavi, a nije joj rekao čime se bavi jer je ne poznaje dobro. Komentirao je da su mu djeca prioritet, ali s mlađom djevojkom, insinuirajući da je Danijela prestara. Inače, ovaj par od medenog mjeseca ima problema u komunikaciji, ali ipak su odlučili ostati u showu.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slilovica
10:10 17.04.2024.

Sve to treba u Vrapče potjerati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije