Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
golema tuga

Akiju su ovog tjedna u jednoj zagrebačkoj klinici ugrađena četiri stenta, svi su vjerovali da će biti dobro

Preminuo Aki Rahimovski, pjevač Parnog Valjka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/15
22.01.2022.
u 15:40

Uzrok smrti još nije službeno poznat, no poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Aki Rahimovski (66)  bio je jedan od najpoznatijih i najprepoznatljivijih pjevača domaće pop scene. Iz izvora bliskih bendu doznajemo kako su mu prije par dana operacijom ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega vjerovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drukčije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu.

Uzrok smrti još nije službeno poznat, no poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema. U travnju 2018. godine doživio je lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti benda neko vrijeme bili otkazani. Prije toga danima se osjećao loše, a tek u bolnici potvrdili su dijagnozu. Tada je jedan njegov suradnik otkrio da glazbenik voli začinjenu makedonsku kuhinju, puši cigarete i pije kavu, no nakon moždanog počeo je više paziti na svoje zdravlje

Neko vrijeme proveo je u bolnici, a nakon izlaska poručio je da se osjeća dobro i da ne želi da itko brine za njega. - Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smijeh), promijenio sam životne navike, iskreno teško, ali bit će sve zaista ok - kazao je Aki u jednom od intervjua. Otkrio je tada i da mu se jelovnik sastoji od namirnica koje čine mediteransku prehranu, cigarete i kavu je izbacio, a stres maksimalno izbjegava. Pet mjeseci nakon moždanog udara otkrio je i da se vraća na pozornicu i najavio koncert u Beču.

Upravo ovog ožujka trebao je s Parnim valjkom nastupiti na velikom koncertu u Areni Zagreb, za koji su već prije dvije godine rasprodali veliki dio ulaznica, ali je zbog  pandemije koncert premješten na početak 2022.

Ključne riječi

Komentara 40

LO
lonicera
16:46 22.01.2022.

Veliki čovjek, veliki umjetnik! Obožavam njegov pjesme. Dio su moje mladosti.

PU
Pukovnik
19:19 22.01.2022.

Legenda. Iskonska.

WI
wisnja7
17:14 22.01.2022.

Počivao u miru. Pjesme parnog valjka donesene prekrasnimAkijevim vokalom obilježile su mi mladost , odrastanje pa i ove starije Dane jer su bezvremenske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije