Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak Akija Rahimovskog

Prije četiri godine doživio je moždani udar, a tada je napravio i veliki zaokret u svom životu: 'Bit ću dobro'

Vodice: Parni Valjak velikim koncertom otvorio CMC Festival Vodice 2013.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/11
22.01.2022.
u 15:07

Aki je odmah prebačen u bolnicu u Novom Mestu, no nažalost nije mu bilo spasa. Uzrok smrti još nije službeno poznat, no poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Glazbenu scenu potresla je vijest o iznenadnom odlasku Akija Rahimovskog. Pjevač Parnog valjka preminuo je u 67. godini života nakon što mu je iznenada pozlilo tijekom izleta na kojem je bio s partnericom Barbarom i 2-godišnjom kćeri. 

Aki je odmah prebačen u bolnicu u Novom Mestu, no nažalost nije mu bilo spasa. Uzrok smrti još nije službeno poznat, no poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema. U travnju 2018. godine doživio je lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti benda neko vrijeme bili otkazani. Prije toga danima se osjećao loše, a tek u bolnici potvrdili su dijagnozu.

Tada je jedan njegov suradnik otkrio da glazbenik voli začinjenu makedonsku kuhinju, puši cigarete i pije kavu, no nakon moždanog počeo je više paziti na svoje zdravlje. Neko vrijeme proveo je u bolnici, a nakon izlaska poručio je da se osjeća dobro i da ne želi da itko brine za njega. 

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smijeh), promijenio sam životne navike, iskreno teško, ali bit će sve zaista ok - kazao je Aki u jednom od intervjua. Otkrio je tada i da mu se jelovnik sastoji od namirnica koje čine mediteransku prehranu, cigarete i kavu je izbacio, a stres maksimalno izbjegava. Pet mjeseci nakon moždanog udara otkrio je i da se vraća na pozornicu i najavio koncert u Beču. 

VIDEO U 67. godini preminuo Aki Rahimovski 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije