Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša priča Hollywooda

Aimee Mullins prošla je tešku operaciju i amputacije, a sada sa suprugom Rupertom Friendom živi pravu bajku

Foto: profimedia
1/3
26.09.2021.
u 09:00

Iako Aimee sada živi pravu bajku, nije oduvijek bilo tako. Naime od rođenja je imala brojne zdravstvene probleme, a budući da se rodila bez lisne kosti, morali su joj amputirati obje potkoljenice. Liječnici nisu davali optimistične dijagnoze, no na sreću pokazalo se kako su ipak bili u krivu, a Aimee nikada nije izgubila volju za životom.

Ljubavna priča glumca Ruperta Frienda (39) i njegove supruge Aimee Mullins (46) jedna je od najljepših koje Hollywood pamti, a bez problema bi mogla poslužiti kao inspiracija za scenarij romantičnog filma, ali i kao inspiracija u svakodnevnom životu. 

Iako Aimee sada živi pravu bajku, nije oduvijek bilo tako. Naime od rođenja je imala brojne zdravstvene probleme, a budući da se rodila bez lisne kosti, morali su joj amputirati obje potkoljenice. Liječnici nisu davali optimistične dijagnoze, no na sreću pokazalo se kako su ipak bili u krivu, a Aimee nikada nije izgubila volju za životom. Ostvarila kao sportašica te se 1996. godine natjecala na Paraolimpijskim igrama, potom je postala model, bila je motivacijska govornica te se okušala u svijetu glume, a kao manekenka je ušla u povijest nakon što je na reviji dizajnera Alexandra McQueena prošetala s izrezbarenim drvenim protezama što je upisano u modne knjige kao jedan od najšokantnijih događaja.

Prvi film koji je snimila bio je "Cremaster 3", 2002. godine, a jedanaest godina kasnije upravo ju je gluma spojila sa sadašnjim suprugom s kojim se našla na sastanku za novi projekt.

- U jednom trenutku prišao nam je konobar i rekao: Oprostite, ali morat ću vas zamolim da odete. Pogledali smo ga i upitali: Zašto? Odgovorio nam je: Zato što je već pola pet ujutro i zatvorili smo prije sat vremena. Mi nismo imali pojma da je toliko sati. Cijelu večer nismo bili svjesni ničega oko nas. Bio je to divan, uzbudljiv razgovor između dva intenzivno znatiželjna uma o mnogo različitih tema- ispričala je Aimee koja se za Ruperta udala 2016. na privatnoj ceremoniji na kojoj su bili prisutni samo mladenci i kumovi.

-Vjenčali smo se na predivnoj farmi i padala je kiša. Bilo je to savršeno vjenčanje, nakon kojeg smo otišli na biljar- otkrio je glumac gostujući u emisiji "Live With Kelly" prije godinu dana.

VIDEO Preminuo je glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji Seks i grad 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije