Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spojio ih Rio

Adriana Lima pala na šarm Ryana Seacresta

Adriana Lima
Foto: Promo
16.09.2016.
u 23:16

Nedavno je se povezivalo s Julianom Edelmanom, no manekenku je na OI u Brazilu humorom osvojio poznati zavodnik i TV voditelj

Hollywood je, čini se, dobio nov ljubavni par. Kako piše E! News, svijet seksepilne Adriane Lime (35) dobrano je zaljuljao poznati šaljivac, producent i televizijski voditelj Ryan Seacrest (41). Jedno na drugo bacili su oko nedavno družeći se na Olimpijskim igrama u Brazilu.

Nevino prijateljstvo, večere, zabava i ples navodno su prerasli u zaljubljenost nakon što su shvatili su da su dobar spoj. O vezi još nisu javno govorili, ali kao da je ne pokušavaju sakriti.

Naime, Adriana na svojem Instagram-profilu redovito objavljuje sve vezano uz svoj život pa se obožavateljima pohvalila i njihovom fotografijom s večere u New Yorku. Još donedavno ljepoticu su mediji povezivali s Julianom Edelmanom, igračem New England Patriotsa (30). Je li Ryan nadigrao Juliana i tko je na kraju manekenki zaista veći izazov, pokazat će vrijeme.

A do tada, podsjetimo, Adriana Lima u ožujku ove godine i službeno se razvela od košarkaša Marka Jarića, iako su se razišli još prije dvije godine. U braku su bili pet godina, a roditelji su sedmogodišnje Valentine i četverogodišnje Sienne. Prije braka ljepotica je bila u vezi i s rokerom Lennyjem Kravitzom. Ryan Seacrest pak popriličan je zavodnik. Ljubio je mnoge zabavljačice, glumice i plesačice, poput Julianne Hough, Jasmine Waltz, Tare Conner, Katrine Darrell i Sare Jean Underwood. 

>>Adriana Lima utjehu od prekida pronašla u slavnom nogometašu?

Komentara 2

DU
Deleted user
23:45 16.09.2016.

No shit? Are you Kiding me? Hahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
vlaser
07:05 17.09.2016.

netko je nesto pobrkao. decki su u igri a ne cure

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije