Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekreacija

Adele svako jutro u pratnji dečka trči kako bi što prije smršavila

adele
Pixsell
01.04.2012.
u 15:55

Otkada je Karl Lagerfeld poručio britanskoj pjevačici Adele da je predebela, ona je odlučila prijeći na vegeterijansku hranu.

Otkada je Karl Lagerfeld poručio britanskoj pjevačici Adele da je predebela, ona je odlučila prijeći na vegeterijansku hranu. Uz zdraviji način prehrane odlučila se i za rekreaciju pa sada svakodnevno u pratnji svog dečka Simona Koneckija vježba. Daily Mail donosi kako je pjevačica već smršavila pet kilograma, ali i dalje marljivo radi na svojoj figuri. Navodno se par može svako jutro vidjeti kako trči, a društvo im pravi i Adelin pas.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije