Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmažena diva

Adele na turneji traži cigarete, pivo i autobus opskrbljen čokoladom

adele
pixsell
07.12.2011.
u 17:48

Iako su joj nudili i američka piva, ona smatra da su nekvalitetna i ne želi ništa doli kvalitetnih europskih proizvoda

Popularna britanska pjevačica Adele, čiji je album "21" proglašen najboljim albumom 21. stoljeća, na turnejama traži cigarete i najbolja europska piva. Pjevačica koja je odgodila koncerte zbog problema s glasnicama ne odustaje od svojih poroka.

Iako su joj nudili i američka piva, ona smatra da su nekvalitetna i ne želi ništa doli kvalitetnih europskih proizvoda. Osim piva, traži i vino, svježe napravljene sendviče koji ne smiju sadržavati rajčice, čili ili bilo kakve agrume. Autobusi u kojima putuje moraju biti opskrbljeni čokoladom.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
pizd00n
20:12 07.12.2011.

Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije