Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moli za privatnost

Preminula supruga slavnog glazbenika: Ostavio ju je nakon 30 godina braka zbog mlađe

Bruce Dickinson, Paddy Bowden, Leana Dolci
Foto: Instagram/PA/PIXSELL
1/6
18.05.2020.
u 20:38

Bruce je za britanske medije izjavio kako je uzrok smrti tragična nezgoda, te moli fanove i medije za privatnost.

Bivša supruga slavnog glazbenika Brucea Dickinsona, frontmena benda Iron Maiden, Paddy Bowden pronađena je mrtva u domu koji su dijelili prije razvoda. Bruce je za britanske medije izjavio kako je uzrok smrti tragična nezgoda, te moli fanove i medije za privatnost.

Podsjetimo, Dickinson i Bowden su u studenom prošle godine odlučili zaključiti odnos nakon 30 godina braka, a zbog toga se njegovo bogatstvo od 90 milijuna funti trebalo prepoloviti, pisali su tada britanski mediji. Paddy je majka njegovo troje djece, a priča se da ju je ostavio zbog 15 godina mlađe instruktorice fitnessa Leane Dolci, s kojom je nedavno počeo živjeti u nje– Leana je oduvijek bila velika obožavateljica Maidena, pratila ih je skoro deset godina. Ona i Bruce zbližili su se tijekom godina, upoznala je i njegovu djecu. Paddy je u Južnoj Africi, gdje je uzela malo prostora za razmišljanje – rekao je izvor za britanske medije, a sam pjevač prošle godine u jednom intervjuu potvrdio je da se preselio u Pariz i živi sa svojom djevojkom.

Dickinsonu je prije četiri godine dijagnosticiran rak grla u trećem stadiju s dvije tumorozne tvorevine na jeziku. Dijagnoza je postavljena nakon rutinskog pregleda prije Božića 2015. te se tada uputio na sedmotjednu kemoterapiju i tretmane zračenja. Paddy je bila uz njega u njihovu domu u Chiswicku, zapadnom Londonu, dok je oporavak trajao.

 

Ključne riječi

Komentara 1

FU
furest
09:56 19.05.2020.

Zalosno ali kak bi rekli stari "novac kvari ljude"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije