Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća sreća

A što će reći zaručnik? Mujo iz Supertalenta na večeri s Majom Šuput

Foto: Nova TV
1/10
12.10.2018.
u 13:24

Ove nedjelje pogledajte kako je Mujo osvojio Maju, ali i tko će svojim talentom oduševiti žiri.

Četvrta epizoda Supertalenta donosi brojna iznenađenja, a najveće iznenađenje dočekat će natjecatelja Muju Memića kojemu će se konačno ostvariti životna želja.

Naime, Mujo je javnosti poznat još od 2016. godine kada je prvi put nastupao na Supertalentu. Prošle sezone također je došao predstaviti se sevdahom, ali i upoznati Maju Šuput. Ove godine došao je opet i to, kako kaže, da bi ''vidio svoju simpatiju''. „Maja mi je uvijek bila draga i kao osoba i kao pjevačica, i onda sam ja to javno iznio. Moje simpatije prema Maji nisu se promijenile“, otkrio je Mujo i dodao: „Došao sam ponovno vidjeti Maju jer poslije onog nastupa nisam je vidio pa sam je se poželio.“ Prošle sezone Janko ga je upitao bi li više volio osvojiti večeru s Majom ili pobijediti na Supertalentu, na što mu je Mujo ekspresno odgovorio da bi definitivno odabrao večeru s Majom prije pobjede u Supertalentu. Treća sreća osmjehnula se Muji, pa mu je produkcija showa odlučila ispuniti životnu želju – Mujo je dobio večeru s Majom. Kako je protekla večera, gledatelji će imati priliku vidjeti ove nedjelje.

Foto: Nova TV

Još jednu Majinu obožavateljicu vidjet ćemo ove nedjelje –Zoricu Sekulić koja će se predstaviti pjesmom Danijele Martinović ''Neka mi ne svane''. "Smatram da imam sluha i talenta. Moj stil je većinom zabavna glazba, a uzor mi je Maja Šuput. Voljela bih biti bolja od nje, ili bar približno, tu negdje“, rekla je Zorica koja bi iznos glavne nagrade uložila u svoj videospot.

Od pjevača vidjet ćemo još i šesnaestogodišnjeg Josipa Požgaja, koji, kako kaže, pjeva još od vrtićkih dana, a jednog dana vidi se kao uspješan glumac i pjevač u Hollywoodu.

Od plesača gledatelje će zasigurno zaintrigirati Brazilac Diego Siqueira koji već osam godina živi u Hrvatskoj. Povod njegovu dolasku u Hrvatsku, ističe, bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu. „Ja sam plesač koji voli jezike, umjetnost, glazbu, ljude i povijest. Dolazim iz siromašne obitelji koja me naučila, ako se borim za svoje snove i ustrajem u tome, da mogu učiniti sve. Sada živim svoje snove“, rekao je Diego i zaključio: „Najteže mi je bilo napraviti prvi korak, ali nakon prvog koraka znao sam da će me život odvesti tamo gdje trebam biti!“

Svoje plesno umijeće pokazat će i Osječanka Edina Mišković koja ističe da je za nju ples nešto posebno, što ju je oduvijek privlačilo. „Ples je u meni emocija. Predstavit ću se emotivnim plesom, pokretom uz glazbu“, otkrila je.

Riječanka Sara Saršon ispred žirija otplesat će trbušni ples za koji smatra da nije dovoljno cijenjen u Hrvatskoj. „Kod nas su ljudi još zatvoreni i imaju određene stereotipe o plesu. Ovo je moj treći dolazak u Supertalent i ostavit ću sve bez daha“, odlučna je Sara.

Žiri će bez daha pokušati ostaviti i sedmogodišnji Niko Žiher koji će se predstaviti mažoret-plesom u koji se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Plesati je počeo prije dvije godine, član je udruge Garešničkih mažoretkinja, a u dječjoj kategoriji osvojio je do sada 13 zlatnih medalja.

Od plesača ćemo u četvrtoj epizodi vidjeti i plesnu skupinu Modus iz Zagreba koja se bavi plesom, edukacijom i natjecateljskim plesom u modernom plesu, jazzu i showu te su već 19 godina u reprezentaciji Hrvatske. „U showu očekujemo ostvariti zadovoljstvo djece, da im to bude motiv i poticaj za dalje“, kazala je trenerica.

Naklonost žirija pokušat će osvojiti i plesni par Fusion, Valentina i Ivan koji zajedno plešu nešto manje od godinu dana. „Rekli s nam da između nas ima dobra plesačka vibra, pa smo to odlučili iskoristiti i doći na Supertalent!“ rekla je Valentina.

S talentom govorenja unatrag žiri će pokušati osvojiti Klara Jurković, a nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima.„Budući da sam sâm u selu, naviknuo sam se da se sam snalazim. Svoj talent opisao bih tako što je to meni od rođenja dano i to se ne može naučiti“, kazao je Siniša i dodao: „Slikanje i kiparstvo mi je bijeg iz nekog realnog svijeta i kad slikam, svi moji problemi nestaju.“

Tko će svojim talentom oduševiti žiri, a kome se sreća neće osmjehnuti, ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV.

Komentara 4

ZA
zagrebstari
15:17 12.10.2018.

Fuj

MO
Mostar1
16:51 12.10.2018.

Kad Mujo izvali fesliju haha to Mujo

IV
Ivansi
15:28 12.10.2018.

Došlo vrijeme kad pametan zašuti,budala progovori i fukara se obogati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije