Naslovnica Showbiz TV

A što će reći zaručnik? Mujo iz Supertalenta na večeri s Majom Šuput

Ove nedjelje pogledajte kako je Mujo osvojio Maju, ali i tko će svojim talentom oduševiti žiri.
12. listopada 2018. u 13:24 4 komentara 3144 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/10

Četvrta epizoda Supertalenta donosi brojna iznenađenja, a najveće iznenađenje dočekat će natjecatelja Muju Memića kojemu će se konačno ostvariti životna želja.

konačni raskol Sukob u žiriju Supertalenta: Tomčić izrezala Bilmana sa zajedničke fotografije

Naime, Mujo je javnosti poznat još od 2016. godine kada je prvi put nastupao na Supertalentu. Prošle sezone također je došao predstaviti se sevdahom, ali i upoznati Maju Šuput. Ove godine došao je opet i to, kako kaže, da bi ''vidio svoju simpatiju''. „Maja mi je uvijek bila draga i kao osoba i kao pjevačica, i onda sam ja to javno iznio. Moje simpatije prema Maji nisu se promijenile“, otkrio je Mujo i dodao: „Došao sam ponovno vidjeti Maju jer poslije onog nastupa nisam je vidio pa sam je se poželio.“ Prošle sezone Janko ga je upitao bi li više volio osvojiti večeru s Majom ili pobijediti na Supertalentu, na što mu je Mujo ekspresno odgovorio da bi definitivno odabrao večeru s Majom prije pobjede u Supertalentu. Treća sreća osmjehnula se Muji, pa mu je produkcija showa odlučila ispuniti životnu želju – Mujo je dobio večeru s Majom. Kako je protekla večera, gledatelji će imati priliku vidjeti ove nedjelje.

 | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Još jednu Majinu obožavateljicu vidjet ćemo ove nedjelje –Zoricu Sekulić koja će se predstaviti pjesmom Danijele Martinović ''Neka mi ne svane''. "Smatram da imam sluha i talenta. Moj stil je većinom zabavna glazba, a uzor mi je Maja Šuput. Voljela bih biti bolja od nje, ili bar približno, tu negdje“, rekla je Zorica koja bi iznos glavne nagrade uložila u svoj videospot.

Od pjevača vidjet ćemo još i šesnaestogodišnjeg Josipa Požgaja, koji, kako kaže, pjeva još od vrtićkih dana, a jednog dana vidi se kao uspješan glumac i pjevač u Hollywoodu.

Njegova poruka Nakon što ga je Martina 'odrezala' s fotke, javio se i Davor Bilman

Od plesača gledatelje će zasigurno zaintrigirati Brazilac Diego Siqueira koji već osam godina živi u Hrvatskoj. Povod njegovu dolasku u Hrvatsku, ističe, bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu. „Ja sam plesač koji voli jezike, umjetnost, glazbu, ljude i povijest. Dolazim iz siromašne obitelji koja me naučila, ako se borim za svoje snove i ustrajem u tome, da mogu učiniti sve. Sada živim svoje snove“, rekao je Diego i zaključio: „Najteže mi je bilo napraviti prvi korak, ali nakon prvog koraka znao sam da će me život odvesti tamo gdje trebam biti!“

Svoje plesno umijeće pokazat će i Osječanka Edina Mišković koja ističe da je za nju ples nešto posebno, što ju je oduvijek privlačilo. „Ples je u meni emocija. Predstavit ću se emotivnim plesom, pokretom uz glazbu“, otkrila je.

mladi glazbenik Šuput i Tomčić osvojio mladi kandidat iz Supertalenta

Riječanka Sara Saršon ispred žirija otplesat će trbušni ples za koji smatra da nije dovoljno cijenjen u Hrvatskoj. „Kod nas su ljudi još zatvoreni i imaju određene stereotipe o plesu. Ovo je moj treći dolazak u Supertalent i ostavit ću sve bez daha“, odlučna je Sara.

Žiri će bez daha pokušati ostaviti i sedmogodišnji Niko Žiher koji će se predstaviti mažoret-plesom u koji se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Plesati je počeo prije dvije godine, član je udruge Garešničkih mažoretkinja, a u dječjoj kategoriji osvojio je do sada 13 zlatnih medalja.

Supertalent Denis je rasplakao publiku koja žiriju poručuje da je bio nepravedan

Od plesača ćemo u četvrtoj epizodi vidjeti i plesnu skupinu Modus iz Zagreba koja se bavi plesom, edukacijom i natjecateljskim plesom u modernom plesu, jazzu i showu te su već 19 godina u reprezentaciji Hrvatske. „U showu očekujemo ostvariti zadovoljstvo djece, da im to bude motiv i poticaj za dalje“, kazala je trenerica.

Naklonost žirija pokušat će osvojiti i plesni par Fusion, Valentina i Ivan koji zajedno plešu nešto manje od godinu dana. „Rekli s nam da između nas ima dobra plesačka vibra, pa smo to odlučili iskoristiti i doći na Supertalent!“ rekla je Valentina.

Supertalent Slijepi mladić koji ima epilepsiju i autizam natjerao publiku na plač

S talentom govorenja unatrag žiri će pokušati osvojiti Klara Jurković, a nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima.„Budući da sam sâm u selu, naviknuo sam se da se sam snalazim. Svoj talent opisao bih tako što je to meni od rođenja dano i to se ne može naučiti“, kazao je Siniša i dodao: „Slikanje i kiparstvo mi je bijeg iz nekog realnog svijeta i kad slikam, svi moji problemi nestaju.“

Vjerna dekolteu Maju na pozornicu nosio zaštitar, ali pozornost je ukrala Nives

Tko će svojim talentom oduševiti žiri, a kome se sreća neće osmjehnuti, ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV.

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas