Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Kandidati konačno iznenadili žiri

3.21, kuhaj
Foto: RTL
1/3
20.02.2018.
u 15:48

- Svi imaju potencijala, vidimo da svaki pojedinac ima nešto i jedva čekamo da to krene, da vidimo što će pokazati. Ovo je sada ono najzahtjevnije, kada trebaju pokazati svoju najveću moć“, kazao je nestrpljivo Ivan Pažanin s kojim se složio i kolega Mate Janković

Večeras će kandidati pozitivno iznenaditi članove žirija, no, pravila igre su takva da ne mogu svi nastaviti natjecanje.

Nakon prošlotjednih kulinarskih katastrofa, žiri je napokon došao na svoje. Novi kandidati danas će pripremiti jela koja će, nakon prvotnih sumnji, ipak oduševiti stručna nepca.

„Svi imaju potencijala, vidimo da svaki pojedinac ima nešto i jedva čekamo da to krene, da vidimo što će pokazati. Ovo je sada ono najzahtjevnije, kada trebaju pokazati svoju najveću moć“, kazao je nestrpljivo Ivan Pažanin s kojim se složio i kolega Mate Janković – „Ako ovako nastave, na dobrom smo putu“.

I baš kada će svi kandidati dobiti vjetar u leđa zbog pozitivnih komentara, dva natjecateljska para morat će napustiti popularnu 'Tri, dva, jedan – kuhinju!' jer u TOP 10 ima mjesta samo za odabrane.

Tko su ti sretnici koji će se uspjeti prikazati najboljima od najboljih, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
16:54 20.02.2018.

kak uopće mogu ocjenjivati kuhanje oni koji su do neki dan katastrofalno kuhali i još kad se čuju njihove ocjene užas a ne katastrofa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije