Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Mate Janković pronašao kamen u jelu!

Foto: RTL
1/3
15.02.2018.
u 14:52

Kandidati kuhaju jako loša jela, žiri je razočaran pa su show preimenovali u "Tko želi ubiti žiri"

Večeras se umjesto showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' prikazuje kulinarsko-kriminalistički serijal ''Tko želi ubiti žiri''.

Posljednji je dan trećeg tjedna kulinarskog natjecanja koje, bar do sada, žiri pamti po lošim jelima. Unatoč svim „katastrofama“ koje su probali, Mateja, Mate, Tomek i Ivan i dalje su živi!

No večeras će kandidati, slučajno ili namjerno, u jedno jelo podmetnuti kamen! Da, dobro ste pročitali – pravi, pravcati kamen! Chef Mate Janković zamalo da nije ostao bez zuba, a ostali članovi žirija priznali su da ih u ovom showu više ništa ne može iznenaditi jer je apsolutno sve moguće.

„Ova grupa kandidata nije toliko ambiciozna i nema tako mnogo znanja, stvarno se moraju ozbiljno trgnuti danas ako se misle maknuti s mrtve točke“, izjavio je Pažanin koji je već izgubio svaku nadu za ukusnim jelom u ovom tjednu te se nada da će preživjeti večerašnje kušanje.

Komentara 1

KO
kompjuter
18:34 15.02.2018.

ovaj šou je definitivno postalo ruglo,kao prvo ovi iz žiriji su bahati.bezobrazni a od prve nisu dali do znanja kandidatima kakav moraš biti u kuhinji obučen,dugi rukavi koji se vuku po tijestu,duga kosa koja leti na sve strane itd.,nikad od njih kuhara jer ih pravi kuhari niti ne uče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije