Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA JELA DOTUKLA ŽIRI

U "3,2, 1 kuhaj!" dogodio se nezabilježeni presedan!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
15.02.2018.
u 21:26

Zbog loših jela koja su dotukla žiri, nitko iz trećeg selekcijskog tjedna nije prošao u drugi krug natjecanja.

U četvrtak navečer dogodio se presedan u popularnom kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Zbog loših jela koja su dotukla žiri, nitko iz trećeg selekcijskog tjedna nije prošao u drugi krug natjecanja.

Pakleno slane tikvice, sirovo meso, nemaštovita jela, ispodprosječni deserti i kruška punjena kamenom. Žiri naprosto nije mogao vjerovati da će ovakve kulinarske katastrofe pronaći na tanjurima u ovom natjecateljskom showu.

„Koliko je to bilo loše, dotukli su me“, kazao je Ivan Pažanin, koji danas naprosto nije imao riječi kojima bi opisao još jedan propali dan, ali zato njegove kolege nisu štedjele komentare.

„Ima svakakvih ljudi koji dođu ovdje, ja ne znam zašto, valjda da budu na televiziji. Ja bih se pripremio toliko da je to izvan pameti, ja bih trenirao za ovakvo natjecanje, ne znam kako ih nije sramota“, nezadovoljno je komentirao Tomislav Špiček.

Mate Janković odbio je kušati većinu glavnih jela jer je to sve već viđeno i jako loše pripremljeno. I kada su mislili da će im bar deserti ostaviti sladak okus u ustima, dogodio se još jedan debakl.

„Ja obožavam palačinke i skoro svaka mi je dobra, ali gore od ovog u životu nisam probala“, zgražala se Mateja Domitrović Sabo, dok je Mate skoro ostao bez zuba zagrizavši kamen koji se nalazio u kruški punjenoj čokoladom i lješnjacima, a očito i kamenjem!

Na kraju, kada se sve zbroji, odlučeno je da se kandidatima oduzmu svi bodovi i da nitko ne prolazi dalje. S obzirom na sve što su teškom mukom probali, žiri je odlučio da nijedan par u ovom tjednu neće proći u sljedeći krug natjecanja.

„Mi želimo jesti dobru hranu, mi više volimo biti oduševljeni nego razočarani, ali nakon današnjeg menija od tri slijeda, naša doza frustracije digla se do te mjere da jednostavno nismo mogli dopustiti da netko od vas nastavi natjecanje. Zato je najpoštenije da se zahvalimo jedni drugima, bilo je zadovoljstvo upoznati vas kao ljude, ali nikako nije bilo zadovoljstvo jesti vašu hranu“, iskreno im se obratio Janković i tako zaključio treći tjedan.

Žiri se iskreno nada da ih u sljedećem tjednu očekuju nešto bolji kandidati i bolja jela jer im ovo više nije ni smiješno ni zabavno. Hoće li im se želje ostvariti, pogledajte u ponedjeljak u 20 sati kada je na rasporedu nova epizoda showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!''

 

 

 

Komentara 9

MA
malena1983
07:43 16.02.2018.

Novinarko, pravopis u ruke, nije slijedeći krug nego sljedeći krug. To ne znači isto.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:21 16.02.2018.

završi jedna sezona, evo nove sezone, kao na pokretnoj traci...halo?!?

IC
ico3
09:35 16.02.2018.

Ovi su stvarno bili uzasni. Da je im ova sezona užas slažem se. Mijenjaju stalno neka pravila. Žiri je ponekad bahat, a Mate se pravi pametan a neznanac razvaljajte tijesto.Prošla sezona je bila bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije