Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundekfest 25.09. – 05.10.

Kazališni spektakli Jalta Jalta kao poklon Bundekfesta Zagrepčanima

'12.03.2010., Zagreb - Premijera mjuzikla Jalta Jalta, redatelja Vlade stefancica, odrzana u kazalistu komedija. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
02.10.2014.
u 16:19

Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada, svim posjetiteljima poklanja kazališnI spektakl Jalta Jalta Na velikoj će se festivalskoj pozornici u 20 sati prikazati najgledaniji hrvatski mjuzikl svih vremena Jalta Jalta!

Kazalište Komedija u okviru Bundekfesta izvest će legendarni mjuzikl Jalta, Jalta Milana Grgića i Alfija Kabilja. U glavnim ulogama su nastupala poznata glazbena i glumačka imena; Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Ronald Žlabur, Dražen Čuček, Jasna Palić Picukarić i Adalbert Turner, a pod redateljskim vodstvom Vlade Štefančića. Praizvedba ovog mjuzikla, održala se 28. prosinca 1971. godine, a prometnuvši se u veliki hit, Komedijinu Jaltu je do danas vidjelo više od 400 tisuća gledatelja u preko 700 izvedbi i time je zasigurno najdugovječniji hrvatski mjuzikl.

Sinoć je ljubitelje hrvatskog tradicionalnog zvuka oduševio koncert pod nazivom Tambure i Mandoline, a najljepše klapske i tamburaške pjesme izvele su klape Maslina i Šufit, te Najbolji hrvatski tamburaši i Slavonia Band.

Večeras na glavnoj festivalskoj pozornici nastupaju rock grupe Let 3 i Psihomodo Pop, dok nas sutra očekuje koncert sarajevske legende Dine Merlina. Ulaznice za večerašnji koncert mogu se kupiti po cijeni od 20 kuna, a za koncert Dine Merlina po cijeni od 40 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije