Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI TO BIO I HRVATSKI RAT

Zašto smo bili u Afganistanu, najdražoj misiji vojnika HV-a?

17.08.2021.
u 06:29

Sudjelovanje HV-a u Afganistanu imalo je smisla, odlično je da smo se na vrijeme izvukli

Ključne riječi

Komentara 17

RE
Regica
06:53 17.08.2021.

Koliko ja znam najdraza misija hrvatske vojske je bila Oluja!

SI
sisavac
07:05 17.08.2021.

najdraža? zato jer su si noge potrgali u borbi da idu tamo, jer se masno zaradilo? što su tamo radili? ajmo, realno... ništa drugo osim pomaganju staranja dojma da amerikanci nešto rade dobro, u interesu afganistanaca, regije, svijeta, donose mir, prosperitet, napredak, neku budućnost. kao i u svakoj svojoj akciji, uz sebe prisile na sudjelovanje tzv. saveznike, akciji kroz medije daju pridjev međunarodna zajednica, saveznici, što odmah implicira da se radi o pravednoj akciji. interes je sasvim nešto drugo, vješto medijski stavljen u trinaesti plan, skriven, o njemu se nepriča. pa valjda kao ne postoji. što smo mi tamo radili? paradirali, naši novinari slali doma srcedrapateljske priče o našim dobrim vojnicima koji pomažu u očuvanju mira, grade škole, bolnice, pomažu djeci. ono što nisu vam rekli da naši to rade po nečijem nalogu, da se to ciljano medijski diže jako visoko, da mi imamo obveze, nisu vam rekli ni dovoljno naglasili da svaki izlet, ophodnja, izvan vojnih baza, podrazumijeva dizanje u zrak nekoliko helikoptera, da se voze u teško oklopljenim vozilima. i da ti afganistanci kojima su kao došli pomoći pucaju na njih. ajmo biti fer, pa priznati, ameri i tu dobili po p..... plućima.

Avatar majkuvam
majkuvam
06:47 17.08.2021.

Dobro što se članak naplaćuje tako da se kojekakve gluposti ne mogu čitati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije