Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Veselica, Gotovac, Čičak, Budiša... – nevine namjere, stravične žrtve

18.06.2021. u 10:14

Hrvatsko proljeće na djelu je bez prestanka, unatoč onima koji loše vode ovu zemlju i njezino gospodarstvo. Nažalost, zbog nesposobnih političara postoji bolan paradoks – iz zemlje koja je možda prvak svijeta u domoljublju ljudi se masovno iseljavaju slično kao ‘71.

Komentara 12

SI
sisavac
14:57 18.06.2021.

budiša je postao žrtva tek kad ga je račan 2000-ih sredio. gotovac... njega je tuđman na izborima tukao sa 70% razlike u glasovima. veselica, čičak.... kome su oni bili problem, sami sebi najviše. stravične žrtve? čemu tako teške riječi, dal znate da su naši politički zatvorenici na golom otoku knjige pisali? priče o nekakvoj tamnici su priče, nikad neki političar nije fizički radio, ni u jugi ni sad!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:21 18.06.2021.

Fantastično je što Ivkošiću ovo objavljuje PREMIUM, pa smo oslobođeni čitanja tih bisera.

FR
francekmali
22:59 18.06.2021.

Za 30-50 godina i Ivu Sanadera će prikazivati kao nevinu žrtvu ,političkog mučenika,žrtvom totalitarnog sistema!!!! Nevine žrtve smo samo MI KONJI koji smo u domovinskom ratu bili na straži po kiši, snijegu,vjetru,blatu ,često i gladni i žedni,ne znajući hoćemo dočekati živi jutro,a eto ZNA SE koji su privatizirati sve i naše živote ,i budućnost naše djece !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije