Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toni Ivanišević

Svi se čude što je Arena bila prazna, a obitelj za ulaznice treba cijelu tatinu plaću

Prazne tribine u Areni
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.01.2018.
u 09:53

Mnoge je začudilo što je Arena u Zagrebu, protiv Bjelorusije bila prazna. Da, doista, u čemu je problem? Cijene ulaznica, izuzetno je povoljna, od 250 do 500 kuna

SUBOTA, 13.1.

Sjećate se svećenika Andrije Vrbanića iz župe svete Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka? Da, onoga što je kupio Mercedes. Kupio čovjek automobil, a judeomasoni, antikristi ovi-oni, raspisali se o njemu, kao da je, Bože mi prosti, ubio ili ukrao! Valjda su mislili da bi i nesretni svećenik trebao živjeti kao pustinjak u špilji, poput svete Rozalije... Progonili su ga kao zvijer, gurali mikrofone po nos, zvali na telefon i normalno, dogodila se nesreća i čovjek se sudario. Je li im sada lakše?

NEDJELJA, 14.1.

Igra repka u Splitu, gledalište puno, publika pjeva i veseli se. Ajde, to još i nekako, ali cijelo gledalište skandira Mamiću! Naravno, nije riječ o nogometu, nego o rukometu. To kauboji na pobjeđuju Island, bodule koji su nas priznali prvi. A u Ogulinu partija bilda. Team building vjerojatno vodi poznati dizač utega iz Rijeke Željko Jovanović. Postignutom sinergijom hvale se Bero i Ranko, ali su, za svaki slučaj, svi oštri predmeti izneseni iz sobe u kojoj borave.

PONEDJELJAK, 15.1.

Slovenija ide na novu arbitražu. Kažu da je film Bitka na Neretvi njihov i traže da im ga se, molit ću lijepo, hitro.hr vrati v deželo! Veljko Bulajić se odmah javio s pričom kako od toga nema ništa, ali vara se starina Veljo. Fantje imaju šanse. Ako ništa, onda barem mogu dobiti scene u kojima se sam pojavljuje Lojze Rozman, koji glumi komandanta Ivana, ako takvih ima. Yuliy Borisovič Brynner, ruskog je porijekla. Putin za sada šuti. Njega zanimaju plinovodi, a ne filmovi.

UTORAK, 16.1.

Dugo nema PTSP-a u Hrvatskoj vojsci. Na žalost, nakon nastupa u prepunoj splitskoj areni i pjevanja himne, kompletna klapa Sveti Juraj HRM, zatražila je pomoć psihologa. Momci koji su se hrabrošću istaknuli na svim pjevačkim bojištima, nisu se proslavili na domaćem terenu. Još gore je prošla mezzosopranistica Žana Marendić Bučević, koja je uoči tekme protiv Islanda, oduševila jedino fanove madame Edith iz serije Alo, Alo. Nema veze. Publika je, zato, otpjevala bez greške!

SRIJEDA, 17.1.

Poznati stand up komičar i team builder Bero, imao je performans u Saboru. Čim se ustao iz klupe, vidjelo se da je situacija ozbiljna. Narogušio se, uozbiljio, mnogi su u panici istrčali iz sabornice, a general Glasnović mahinalno je posegnuo prema mjestu gdje mu se nekada nalazio samokres. Međutim, ponovo je Beri netko podmetnuo ćorak. Pitanja o cenzuri na fejsu, uputio je nesretnom Plenkiju, a svi znamo da je direktor Facebooka Saša Cvetojević. Bero, apdejtaj se malo!

ČETVRTAK, 18.1.

Mnoge je začudilo što je Arena u Zagrebu, protiv Bjelorusije bila prazna. Da, doista, u čemu je problem? Cijene ulaznica, izuzetno je povoljna, od 250 do 500 kuna. Mama, tata, braco i seka, ukoliko se odluče pratiti tri tekme u Zagrebu i sjesti malo bliže parketu, moraju platiti samo 6000 kuna! Dakle, trebaju dati iznos prosječne hrvatske plaće. Mala je to žrtva. Neka daju tatinu. Od mamine mogu platiti režije i ratu kredita za stan.

Prazne tribine u Areni
1/8

PETAK, 19.1.

Krenule su zakulisne igre protiv naših kauboja! Napadaju šerifa Lina. Svi u repki znaju da je Lino veliki fan bjeloruskog rukoloptanja. Čovjek jednostavno nije izdržao. Jedva je čekao kraj tekme da može potrčati u zagrljaj svojim bjeloruskim prijateljima i kada je u zadnjem napadu jedan od igrača trčao pored njega, nije izdržao. Htio je momka zagrliti, popričati s njim, odvesti ga u Umag na domaću spizu! Sve se krivo shvatilo i dušmani Lina kazniše. Lino, izdrži!

Komentara 33

KC
Kcro
13:26 20.01.2018.

Daj prestanite srat. Htio sam kupit karte za bjelorusiju za sebe zrnu i dva klinca karte su kostale 500 kuna. To je 2000 za nas cetvoro. Vi u splitu ste imali karte vec od 150 kuna.

DU
Deleted user
12:35 20.01.2018.

Jako interesantno, cijene ulaznica izuzetno povoljne, a jesi zamislio da većina građana mjesečno radi za 2000-3000 kuna, ako je četveročlana obitelj pitam te koji je to izdatak i koliko povoljan, nadalje volim gledati rukomet i navijam za naše ali nisam toliki fanatik da bi išao u Arenu dati taj novac kako bi ga trošili raznorazni šalabajzeri i tu ću stati....

DU
Deleted user
16:49 20.01.2018.

Nitko netreba zalaziti u ku kusnicu neka gospoda gleda rukomet sama sada oce iz djepa navijaca platiti dugovanje za arenu pa ko je budala neka placa te skpe karte odmene necte dobiti ni centa a prenos uvijek ima i podrzavamm decke s dnevnog boravka ,bandicev plan sa paprenim ulaznicamaa ,,o...bi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije