Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.07.2015. u 08:13

Vesna Balenović objavila zakašnjeli rat spornim donacijama predsjednici

        Mihael Zmajlović, ministar zaštite prirode i okoliša, nikako ne uspijeva dovršiti preseljenje u Zagrebtower. Nakon što se tome dugo opirao ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša Neven Voća, ministar ga je smijenio, ali ni novi ravnatelj Rene Vukelić ne želi potpisati odluku o preseljenju, piše Novi list.Sporno je vjerojatno što prema Voćinu izračunu Agencija sada plaća najam 252 tisuće, a po preseljenju će plaćati više od milijun kuna godišnje. Odgoda preseljenja ne znači da se ne plaća najam u novoj zgradi pa je gubitak već 250 tisuća kuna, što ćemo platiti svi mi iz proračuna.     

Emilija Zdjelar, 80-godišnja umirovljenica iz Živogošća, suočena s deložacijom, pozvala je aktiviste Živog zida, njih dvadesetak na čelu s Ivanom Pernarom i za svaki slučaj na kuću vidno istaknula hrvatsku zastavu.Epilog je već viđen, od deložacije nije bilo ništa, ali je zato pozadina deložacije neobična. Slobodna piše da su gospođu Emiliju Zdjelar nakon sudskog procesa dugog 15 godina iz kuće htjela iseliti njena rođena braća, kao i da Zdjelar ima još tri kuće u svome vlasništvu.     

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, novi je član kluba povlaštenih najmoprimaca. Za svoju stranku NHPS dobio je od Bandića 200 četvornih metara u Hatzovoj ulici uz mjesečnu naknadu od samo 1000 kuna. Ništa novo, a ni naročito pravedno.     

Vesna Balenović, smijenjena povjerenica predsjednice RH za zviždače, nije dugo čekala da javno prozove Kolindu Grabar-Kitarović. Balenović je brzinski prešla preko formalnog razloga smjene, neobično izdašne polumilijunske donacije Ine za svoju zviždačku udrugu, i lopticu prebacila na brojne donacije koje je primila Kolinda Grabar-Kitarović u predsjedničkoj kampanji. Bivša povjerenica se tako pita zna li predsjednica koliko je njenih donatora prespavalo u Remetincu ili bilo pod istragama. Zanimljivo pitanje, ali zakašnjelo najmanje osam mjeseci, koliko je prošlo od kampanje u kojoj je Vesna Balenović zdušno podržavala Kolindu Grabar-Kitarović. Tada joj donacije nisu smetale.     

 

Komentara 4

Avatar mili99
mili99
13:56 31.07.2015.

Ma naravno, vladajuci uzivaju u raspinistvu...Pa nisu njihovi novci..

Avatar mili99
mili99
13:57 31.07.2015.

Imamo najgoru Vladu u povijesti Hrvatske..

Avatar mili99
mili99
13:57 31.07.2015.

Zmajlovicu,srami se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije