Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.09.2015. u 11:44

Da u cijelosti ispuni obećanje o smanjenju broja zaposlenih na Pantovčaku za stotinjak, predsjednica se mora do kraja mandata riješiti njih još samo 98

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH, za sada nije ostvarila svoje predizborno obećanje o preseljenju s Pantovčaka u Visoku ulicu, ali je zato racionalizirala skupi predsjednički Ured. Jutarnji je tako pedantno izračunao da je umjesto 142 zaposlena u Josipovićevu mandatu (1. siječnja 2015.) od sredine rujna tamo prisutno samo 140 zaposlenika i to 60 službenika, 66 namještenika i 14 dužnosnika. Da u cijelosti ispuni obećanje o smanjenju broja zaposlenih na Pantovčaku za stotinjak, predsjednica se mora do kraja mandata riješiti njih još samo 98.

Kajin bi izbjeglice slao na Brijune da ljetuju za sedam kuna

Damir Kajin, predsjednik ID-a i novopečeni koalicijski partner Milana Bandića, jedan je od najžešćih kritičara Vladine politike prihvata izbjeglica. Kajin inzistira na radikalnom zatvaranju granica što je široko elaborirao u razgovoru za Nacional. Da se Kajina pita, nijedan izbjeglica ne bi ušao u Hrvatsku za što treba angažirati policiju, vojsku i „naoružani narod". Ima on i sjajno rješenje za smještaj izbjeglica koje su ipak ušle u Hrvatsku. „Najjeftinije bi bilo smjestiti ih na Brijune gdje ljetovanje stoji sedam kuna, a usput mogu pogledati i koju predstavu Rade Šerbedžije", mudruje Kajin, dobar poznavatelj tamošnjih smještajnih kapaciteta.

Sekulić koalicija - ime koje neće politički zaživjeti

Božo Galić, vukovarsko-srijemski župan, pobrinuo se da ime nekog restorana ne zasjeni potpisivanje Domoljubne koalicije kao što se dogodilo Kukuriku koaliciji. Nitko ih po imenu OPG-a na kojem su se sastali neće nazvati „Sekulić koalicija".

Mijenjali kip bez ikakvog dogovora s kiparom Hrastom

Kažimir Hraste, akademski kipar, dobio je pismenu ispriku Grada Vodica i lokalne udruge ratnih veterana Hrvatski domobran točno mjesec dana nakon što je u Vodicama svečano otkriven spomenik žrtvama jugoslavenskog komunizma. Spomenik je tada predstavljen kao Hrastin iako je realiziran bez ikakve konzultacije s umjetnikom te pritom mijenjan i modificiran uključujući i arhitektonski projekt postave. Na kraju, ne i najmanje važno, „autoru" spomenika nije isplaćen ni honorar.

>>Hebrangu sumnjivo što izbjeglice govore engleski

>>Umjesto u Visoku, može i u Banske dvore

Komentara 9

Avatar Chupacabra
Chupacabra
13:29 24.09.2015.

Punom parom kreću plaćenici jugovlade s kampanjom.... Umjesto da se kritizira vlada, (što joj samo ime govori, da ona VLADA) za sranj... pardon stanje u državi, kritizira se opozicija ili u ovom slučaju Predsjednica o kojoj ste sami pisali da nema baš neke ovlasti..???... Eeee moji novinari.... A uz sve to i neistine... Nikad nije rekla da će preći u Visoku, nego "ako treba preći ću"... To je jako bina razlika... Od tih 140 "zaposlenih", koliko ih volontira..???? Hm... To je za Edu tajni ili nebitni podatak... Kod nas pila uvjek naopako... Kao da su se svi relevantni medijski mediokriteti uključili u "čuveni" lijevi, pokret "occupy croatia" jer je to jedini "occupy"pokret koji umjesto da protestira protiv vladajućih oni protestiraju protiv onih koji protestiraju protiv vlasti... uh teško ovo i napisah.... Ali kužite me.. Kao što i mi vas kužimo... Neće vam to proći... Još malo...

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
16:11 24.09.2015.

Je'l se sastaje svakodnevno sa srbijanskim ambasadorom da mu raportira ?

NI
niks100
14:19 24.09.2015.

Kako ih nije sram. Svakodnevno pljuju po Predsjednici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije