Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Obične Hrvate klimatske promjene brinu manje od ekonomije

15.07.2021. u 14:01

Za razliku od zapadne Europe, zbog klime u Hrvatskoj nema velikih prosvjeda, o njoj se ne razgovara na druženjima

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:00 15.07.2021.

Obične Hrvate klimatske promjene u domačoj balkanskoj regiji brinu manje od ekonomije u Irskoj i Njemačkoj jer tu su njihovo spašenje, perspektiva i bodučnost.

PR
Pravda2001
20:35 15.07.2021.

Globalno zagrijavanje je teška prevara. Da nije bilo stakleničkih plinova moguće da bi čak imali ledeno doba jer bi zime koje sad imamo u sibiru i americi od -50 C bile na više lokacija diljem planete. Kroz povijest i bez stakleničkih plinova velike količine leda su bile otopljene, Greenland je bio zelen i nije bio pod ledom, na području slavonije je bilo panonsko more.. Globalistička bagra sada polako koči sa plandemijom kovida i kreću lagano na bajku o klimatskim promjenama. Sve je ovo davno planirano i čak snimljeno u filmovima u svrhu novih lock downova i uništavanja ekonomije, da bogati postanu još bogatiji a srednja klasa roblje koje će uradit sve za mrvice sa njihovog stola

Avatar speak_loud
speak_loud
21:42 15.07.2021.

Kako koga, ne treba generalizirati. Jasni su uzroci (agresivna industrijalizacija), svjetski moćnici koji su donosili pravila i novac, a ova zelena ekonomija je samo još jedan način za zaradu ovih koji su uzrokovali klimatske promjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije