Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.12.2015. u 14:52

Mirjana Sanader, profesorica arheologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, snimljena je ovih dana kako se šeće splitskom rivom s kožnom torbom nehajno prebačenom preko ramena

Mirjana Sanader, profesorica arheologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, snimljena je ovih dana kako se šeće splitskom rivom s kožnom torbom nehajno prebačenom preko ramena. Znalci su odmah prepoznali da je riječ o luksuznoj i skupoj francuskoj torbi kakvu nose supruge nogometaša i hollywoodske zvijezde.

Prema pisanju 24 sata, riječ je o torbi Hermes Clemence Jypsiere koja stoji nemalih 55.000 kuna jer je do najsitnijeg detalja izrađena ručno od sjajne teleće kože. Kako je njezinu suprugu imovina iz poznatih razloga blokirana, očito se i s profesorskom plaćom može u Hrvatskoj sasvim pristojno, pa i luksuzno živjeti. Da je krenulo nabolje, svjedoči ovih dana i ministar obrane Ante Kotromanović koji je otišao na obiteljski izlet privatnim avionom od Zagreba do Lošinja, što je povratni let vrijedan 28.500 kuna.

Iz Ministarstva obrane potvrdili su kako je ministar bio na privatnom putovanju i nije koristio novac iz državnog proračuna. Kada već živimo u tako sretnim i prosperitetnim vremenima, doista nema razloga da se privremeno odgodi povećanje osnovice za plaće u javnim i državnim službama za 6 posto. Kao što kažu sindikalni vođe, naprosto nije istina da nema novca. Samo ga treba znati uzeti.

Komentara 1

BA
bakulušić
18:14 05.12.2015.

Ima u Zagrebu i Hrvatskoj i skupljih torbi od torbe gospođe Sanader. Zato predlažem gospodinu Jurkoviću da napiše analizu o gospođama i torbama. Od Jakuševca i Konjščinske do Šalate i Pantovčaka. Bez takve analize, ovo napisano o gospođi Sanader izgleda, a i je, zločesto i prilično nisko. Lako je udarati onoga koji je pao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije