Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium Analize i intervjui

Milanović u UN-u o svjetskim temama kao državnik, o susjedstvu kao političar

Stajalište o neravnopravnosti Hrvata u BiH iznio je preko praga Hrvatske i poslao u svijet. Je li za to dobio podršku moćnog Erdoğana, vidjet će se po reakcijama Izetbegovića mlađeg
23. rujna 2021. u 22:16 5 komentara 2965 prikaza
76th Session of the General Assembly at UN Headquarters in New York
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Priliku da govori s tribine Ujedinjenih naroda, hrvatski predsjednik iskoristio je u svome stilu da kaže više nego što se od njega očekuje. Tko ga je slušao, nije izgubio vrijeme. Ako je diplomacija zanat da se govori a da se ništa ne kaže, onda Zoran Milanović nije bio veliki diplomat ni među diplomatima na East Riveru, ni među studentima na sveučilištu Columbia.

Cut flower industry in Ecuador
VELIKA ISTRAGA
Alarmantan nalaz: Kontaminirani smo. Kancerogenih pesticida ima i u našim krevetima!
Serb shot and policemen injured in Kosovo clashes
VELIKA ANALIZA
Balkan vrije, hoće li se opet zapaliti? Analitičari za Večernji otkrivaju prijeti li Kosovu rat
Umirovljenik kopa po kontejneru
ANALIZA
Kako zaustaviti divljanje cijena: Inflacija ruši standard i prijeti uvođenju eura
  • IVRI:

    Evo se, prema očekivanju, protuhrvatski u temu uključio HTV. Jelena Mikovčić u emisiji "u mreži prvoga" s gostima odabranima po kriteriju da će govoriti protiv interesa Hrvata u bih. Negdje je iskopala I. Marić iz Sarajeva, sveprisutnog Denisa Avdagića i ... prikaži još! Božu Kovačevića i, naravno, ni jedno nije govorilo u interesu Hrvata.

  • zinegoid:

    u svakom slučaju neuobičajeno za licemjernu političku elitu, uključujući i hrvatsku, gdje je sve podređeno osobnoj koristi, karijeri, dok manjka brige za državu. plenković ni u snu ne bi nešto slično javno rekao iz straha za karijerom. milanovića izgleda nije ... prikaži još! briga ili ima svoj plan. uostalom rečeno je da je politika prijezira vrijedno zanimanje, kao i oni koji se s njom bave, čast izuzecima...

  • IVRI:

    Znak za uzbunu je što predsjednik HR ne dobiva podršku od novinske kaste naše zemlje. Tako u 24sata Rašeta (nešto nam je poznato) piše u naslovu da je predsjednik "Uznemirio cijelu regiju". A Klauški ga prikazuje kao da čitamo neki ... prikaži još! neprijateljski portal.