Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Milanović u UN-u o svjetskim temama kao državnik, o susjedstvu kao političar

23.09.2021.
u 22:16

Stajalište o neravnopravnosti Hrvata u BiH iznio je preko praga Hrvatske i poslao u svijet. Je li za to dobio podršku moćnog Erdoğana, vidjet će se po reakcijama Izetbegovića mlađeg

Ključne riječi

Komentara 5

IV
IVRI
08:07 24.09.2021.

Evo se, prema očekivanju, protuhrvatski u temu uključio HTV. Jelena Mikovčić u emisiji "u mreži prvoga" s gostima odabranima po kriteriju da će govoriti protiv interesa Hrvata u bih. Negdje je iskopala I. Marić iz Sarajeva, sveprisutnog Denisa Avdagića i Božu Kovačevića i, naravno, ni jedno nije govorilo u interesu Hrvata.

ZI
zinegoid
08:01 24.09.2021.

u svakom slučaju neuobičajeno za licemjernu političku elitu, uključujući i hrvatsku, gdje je sve podređeno osobnoj koristi, karijeri, dok manjka brige za državu. plenković ni u snu ne bi nešto slično javno rekao iz straha za karijerom. milanovića izgleda nije briga ili ima svoj plan. uostalom rečeno je da je politika prijezira vrijedno zanimanje, kao i oni koji se s njom bave, čast izuzecima...

IV
IVRI
07:19 24.09.2021.

Znak za uzbunu je što predsjednik HR ne dobiva podršku od novinske kaste naše zemlje. Tako u 24sata Rašeta (nešto nam je poznato) piše u naslovu da je predsjednik "Uznemirio cijelu regiju". A Klauški ga prikazuje kao da čitamo neki neprijateljski portal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije