Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVODNICA USTANKA

Bjeloruska nobelovka ekskluzivno: Progone nas jer smo se pobunili protiv povratka u staljinizam

08.09.2021.
u 20:00

Svetlana Aleksijevič za Večernji list govori o dramatičnim događajima i egzilu nakon neuspjelog pokušaja smjene Aleksandra Lukašenka

Komentara 6

LU
lucio2
21:13 08.09.2021.

Rusi - kao, slični Europi, a opet tako različiti. U najgorem smislu riječi.

TO
toljguzidespota
20:41 08.09.2021.

a čudo pa tom demokratskom zapadu ne smetajui režimi u arabiji,egiptu..kako tamo nema prosvjeda....dajte ne serite....taj isti lukašenko je bio dobar zapadu kad je rusija pripojila krim jer je stvarala alijansu protiv putina..kome vi mažete oči i pričate o nekoj demokraciji..zaboli kurac zapad za demokraciju..evo vidjeli smo u hrvatskoj kako je demokratski zapad reagirao kad je u nas potkupljeno pola sabora

IV
IvanSplit
23:18 08.09.2021.

Enigmus Hr sta ce tu neki komentirat nikad nisu bili u Bjelorusiji. Ta divna zemlja Bjelorusija kao iz bajke. Sva u zelenilu zasijana u njoj red. Nigdi grafita sva u obnovljenin fasadan. A Minsk grad sav se bjeli. Kod nass gradovi crnilo otpali fasada.Grafiti na svakom koraku. Jako puno nam bize.Zatim tu su ogromna tvornica teskih Kamiona MAZ .Bjelorusija je druga na svitu u proizvodnji poljoprivredni strojeva medicina im jaka. Kemijska indystrija.Imaju najmoderniju nuklearnu centralu poljoprivreda bas sve. Samo Rusija je puno ulozila novca tamo. To je isti narod takoder UA. Opet ce oni zivit zajedno jer su povezani sa tisucu niti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije