Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISKUP KOŠIĆ:

'Molio sam se Bogu da vi budete naša nova predsjednica'

Vlado Košić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
12.01.2015.
u 11:22

Košić je izrazio nadu da će Kolinda izvući Hrvatsku iz "udbaško-komunističkih ralja"

– Molio sam se Bogu da vi budete naša nova predsjednica Republike Hrvatske – poručio je sisački biskup mons. Vlado Košić u čestitki Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi na predsjedničkim izborima. Košić je u priopćenju punom epiteta za pobjednicu, ali i kritika upućenih Ivi Josipoviću, izrazio zadovoljstvo što je na čelo države došla osoba koja je "vjernica, koja svoju vjeru živi i ne skriva".

– Raduje me ta činjenica jer znam koliko je prepreden i lukav bio vaš prethodnik – poručio je Košić. Izrazio je nadu da će Grabar-Kitarović, kao prva predsjednica koja nije bila u komunističkoj partiji, izvući Hrvatsku iz "udbaško-komunističkih ralja u koje su je, nažalost, gurnuli dosadašnji političari".

Siniša Kuhar, glavni tajnik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, također je čestitao Kolindi Grabar-Kitarović, ali i zahvalio Ivi Josipoviću na mandatu u kojemu je, kako tvrdi, "imao sluha za sindikate i teme koje su nametali, premda su problemi s kojima su mu dolazili velikim dijelom bili posljedica Vladinih posezanja za nedemokratskim, neustavnim i nezakonitim sredstvima". Izrazio je nadu da će Grabar-Kitarović imati sluha za sindikate i sindikalno organizirane građane, ali i da će se aktivnije konfrontirati politici vlade Zorana Milanovića.

Davorka Budimir, predsjednica TIH-a, rekla je kako su građani izlaskom na izbore pokazali da imaju građansku odgovornost i da znaju što znači snaga svakog pojedinačnog glasa, bez obzira za koga su glasovali.

– Sada je teret političke odgovornosti na izbornoj pobjednici. Njezina obaveza je da bude predsjednica svih građana, bez diskriminacije, posebno vodeći računa o tome da mnogi građani nisu izišli na birališta te da joj veliki broj birača nije dao svoj glas – poručila je Budimir u priopćenju.

Komentara 91

SE
sestrićna
12:08 12.01.2015.

novigra..pročitaj knjigu od aralice mentalni komunist pa se možda prepoznaš u njoj...

SE
sestrićna
12:06 12.01.2015.

Košić je izrazio nadu da će Kolinda izvući Hrvatsku iz "udbaško-komunističkih ralja"..ovo je apsolutno točno...

SE
sestrićna
12:23 12.01.2015.

to su ove nevladine organizacije iz srbije sestre ovim nevladinim iz hrvatske..gaje rodbinske odnose..jedne i druge rade za velikosrpske interese potpomognute yugićima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije