Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE U GORNJOJ DUBRAVI

'Počašćen sam': Milijan Brkić pohvalio se poklonom koji je dobio od prijatelja

brkić
Foto: Milijan Brkić Facebook
1/2
21.08.2016.
u 16:42

Hvala mojim prijateljima, počašćen sam i ponosno ću nositi taj bedž, napisao je Brkić.

Milijan Brkić na današnjem je druženju u Gornjoj Dubravi dobio bedž od svojih prijatelja s čim se pohvalio na Facebooku.

-  Danas su me moji mladi prijatelji u Gornjoj Dubravi dočekali s bedžom na kojem piše "Mi smo narod". Zamolili su me da ga nosim jer, kažu, svi se pozivaju na narod, a o narodu ne znaju ništa, i nikad se nisu spustili među ljude!

Hvala mojim prijateljima, počašćen sam i ponosno ću nositi taj bedž. Uvijek ću biti glas naroda! Mi smo narod! - napisao je Brkić.

>> Milijan Brkić u majici s Johnnyjem Cashom lovi 10.000 glasova

Komentara 9

VO
volimsvoje
17:50 21.08.2016.

Milijan je dobar čovjek, pravi branitelj! Ugodno se iznenadim svaki put kad ga slušam. Izgled vara. Djeluje po malo " sirovo" a zapravo je ugodan, smiren i inteligentan sugovornik. Govori sa argumentima. Volio bih ga vidjeti u Saboru.

GI
Gips
21:43 21.08.2016.

Ja imam bedž na kome piše "Diplomac" i ponosno ga nosim!

SI
Sittingbull
09:12 22.08.2016.

Zar je ovo vijest za medije? Prazan članak o ničemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije