Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.01.2012. u 12:00

Fini dečko Pankretić zna da je nepristojno odbiti darove posebno kada dolaze iz državne kase

Božidar Pankretić, 47-godišnji diplomirani inženjer agronomije, izjavio je za Vjesnik kako se “namjerava odmoriti nekoliko mjeseci pa ponovo u radne pobjede”. Vjerojatno nije mislio doslovno na “radne pobjede“ jer je u međuvremenu već otišao i u saborsku mirovinu. Kaže da nije mogao birati nego je uzeo što mu je bilo ponuđeno. Fini dečko Pankretić zna da je nepristojno odbiti darove posebno kada dolaze iz državne kase s kojom je bivši potpredsjednik Vlade gotovo srastao posljednjih dvanaest godina.

Bivši dečko Petre Sanader 
bio je alkemičar
Andrej Dojkić, ex dečko Petre Sanader, nije samo glumac. Jutarnji otkriva da je u New Yorku s Petrom vodio International Chemical Services Corp. Čista alkemija, novac im je dolazio niokuda.

Damir Kajin drži da je car gol
Damir Kajin, zastupnik IDS-a, nastavlja polemizirati sa svojim predsjednikom Ivanom Jakovčićem koji je Robin Hooda iz Buzeta podsjetio da više nije u oporbi. Kajin i nakon dobrohotnog savjeta da se “informira kod kolega” ponavlja kako u programu Plan 21 nije bilo govora o povećanju PDV-a na 25 posto. “Kolegu” Jakovčića je Kajin pak uputio da pita birače što misle o tome “ako komunicira s njima”. Njih dvojica očito ne komuniciraju.

Tajna hrvatskog novogodišnjeg 
baby booma
Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade, posjetila je Odjel babinjača u bolnici na Svetom Duhu kako bi poželjela svako dobro Kristini Majsec i njezinoj bebi Daliji. Djevojčica je rođena u ponoć i petnaest sekundi, javlja precizno Hina i dodaje da je to “vjerojatno” prva beba rođena u Hrvatskoj 2012. godine. Čemu skromnost - ako je beba doista rođena 15 sekundi iza ponoći ona je vjerojatno prva rođena u cijeloj Europi! Naši su liječnici odavno uvježbani za tempiranje poroda pa se na prste jedne ruke mogu nabrojati bebe rođene potkraj 31. prosinca, ali zato u prvom satu nove godine imamo baby boom. Na radost političara.

Ključne riječi

Komentara 5

AN
Antiflašist
12:41 03.01.2012.

Da ti pamet stane, s 47 godina u mirovinu od 10.000 kuna, a ja budala s 50 jos imam raditi bar 17 (ako se zakon ne promijeni a hoce na gore naravno) da bih eventualno imao 4000 kn mirovine aa cijelim zivot radim u realnoj privredi. Kakva li sam ja samo budala bio.

PP
Peter Petrovic
12:50 03.01.2012.

kad sam iso u mirvini morao sam raditi jos ponesto za kruh sada sam toliko star da imam snage da trazim koru kruha u smecistu a u hr tolko bobatuna da se igraju sa parama.ma gontese u..........

BI
bigred1
17:28 03.01.2012.

antifašist,....poštenjak=siromah. ipak je dobro da više nisi bedak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?