Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI ZAOSTATAK

Filip Zubčić 28. na veleslalomu u Adelbodenu

Filip Zubčić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.01.2015.
u 14:30

U drugoj utrci nije briljirao i imao je najlošije vrijeme sa 3.64 sekunde zaostatka za pobjednikom Marcelom Hirscherom.

Filip Zubčić osvojio je 28. mjesto na utrci Svjetskog kupa veleslaloma u švicarskom Adelbodenu.

Naš skijaš je sa startnim brojem 29 odvozio 28. vrijeme prve vožnje. U drugoj utrci nije briljirao i imao je najlošije vrijeme sa 3.64 sekunde zaostatka za pobjednikom Marcelom Hirscherom. Kjetil Jansrud i Marcus Sandell nisu završili utrku pa je Zubčić osvojio tri boda.

Drugoplasirani Alexis Pinturault za vodećim je Hirscherom zaostao velikih 1.13 sekundi, dok je treći bio Henrik Kristoffersen.

Hirscher vodi u ukupnom poretku sa 776 bodova ispred Jansruda (624) i Neureuthera (442). Zubčić je 56. (u poretku veleslaloma je 24.), Ivica Kostelić 92., a Natko Zrnčić-Dim 130.

Sutra se u Adelbodenu vozi slalom na kojem će osim Zubčića nastupiti i Kostelić.

>> Filip Zubčić: Nisam cijeli život radio da budem tek sedmi

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
17:56 14.01.2015.

Filip Zubčić je veliki talenat i mogel bi dostiči Ivici i Janicu i osvajati oko hiljadu svjetskih bodova u jednoj sezoni što je otprilike onoliko koliko Tina Maze osvaja do nove godine kada je prava, jedinstvena, nezaboravna i vječna rekorderka.

Avatar think pink
think pink
15:38 10.01.2015.

dobar je zubčić - već sutra može zamijeniti ivicu

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
13:48 10.01.2015.

Malo se mali prizemljio ...previše se diglo prašine nakon dva rezultata!Iskreno nisam siguran da će on biti skijaš za neke velike domete!O će biti solidan skijaš ali već sad se vidi da nema kvalitetu za nešto više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije