Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples i pjesma

Profesori smislili duhovite načine da olakšaju online nastavu učenicima

Twitter
24.03.2020.
u 22:07

Na društvenim mrežama svakodnevno osvanu videi koji pokazuju profesore i njihove 'metode' online predavanja.

Roditelji, profesori i učenici se pokušavaju naviknuti na nove tehnike učenja i podučavanja jer je sve 'preselilo' na internet i kod kuće. Neki profesori otišli su korak dalje i potrudili se da njihova predavanja budu posebno zanimljiva, piše buzzfeednews.com.

Foto: Twitter

Korisnik Twittera objavio je ovu fotografiju i napisao: "Moj profesor ima 74 godine i nije baš vješt u korištenju programa za online učenje, pa je unaprijed snimio sva svoja predavanja. Na stolu ima lutku Pinokia jer se ne osjeća ugodno da predaje u praznoj učionici. Samoizoliram se zbog ovog čovjeka."

@wow.salma

My Roomate is having a zoom class and the teacher literally said “let’s have a 30 second dance party” ##zoom ##class ##online ##coronavirus ##wow

♬ original sound - wow.salma

Jedna učiteljica je usred predavanja rekla da svi malo stanu i naprave pauzu za ples od 30 sekundi.

Profesor je odlučio svoj 'dolazak' na sat napraviti posebnim...

"Moja obitelj otišla je u šetnju na kratku pauzu od posla i škole danas, a brzo smo čuli aute kako trube diljem susjedstva. Profesori su napravili malu paradu kako bi pozdravili svoje učenike", stoji u opisu videa.

Profesori su odlučili iskoristiti TikTok i u svrhu predavanja...

@thesuburbanfarmhouse

No cap (did I use that right?) ##teacher ##teachers ##tiktokteacher ##teachersoftiktok ##teacherproblems ##videocall ##ButterGlossPop ##teachercheck

♬ Notifications by 1xrio - 1xrio

Profesorica je pokazala kako izgleda jedan njezin radni dan od kuće - pozivi, poruke, emailovi... Ne prestaju dolaziti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije