Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustaju i igračice

Za razliku od starijih kolegica, Ana Konjuh nije se uplašila virusa

Tennis - 2015 Aegon Open Nottingham - Day Eight - Nottingham Tennis CentreTeenager Ana Konjuh during the Elena Baltacha Trohpy during the Aegon Open Nottingham tournamentBarrington Coombs Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
02.08.2016.
u 14:31

Zbog straha od opasnog komarca Rio će zaobići treća igračica svijeta Rumunjka Simona Halep, pa Švicarka Belinda Benčič (16), Čehinja Karolina Pliškova (17), a možda i Slovakinja Dominika Cibulkova (11)

U konkrenciji tenisačica zbog straha od opasnog komarca Rio će zaobići treća igračica svijeta Rumunjka Simona Halep, pa Švicarka Belinda Benčič (16), Čehinja Karolina Pliškova (17), a možda i Slovakinja Dominika Cibulkova (11).

Potonja je iz Montrala trebala otputovati u Rio, ali promijenila je plan i odlučila posjetiti svog liječnika u Bratislavi “jer se ne osjeća dobro”.

Još prije je otkazala i Bjeloruskinja Viktorija Azarjenka, sedma s WTA liste, ali ona zbog trudnoće. Upravo je njezin, kao i otkaz Halep, omogućio našoj Ani Konjuh da s 18 godina nastupi na svojim prvim Igrama.

Za razliku od svojih starijih kolegica Ana se nije uplašila, ali bit će oprezna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije