Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sjajnim odnosima

Srpkinja slavila zlato za Hrvatsku: Veselila sam se Sandrinoj medalji kao da je moja

Sandra perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
22.08.2016.
u 13:02

"Sandrinoj medalji veselila sam se kao svojoj. Ona je velika u svakom pogledu, kao pobjednica, kao prijateljica i kao čovjek"

Sandra Perković nedavno je pokazala svoju veličinu kada je izjavila da navija za sportaše iz Srbije, posebno za Ivanu Španović. Zlatna hrvatska olimpijka tako je pokazala da ne miješa politiku sa sportom.

Sada je istom mjerom uzvratila i Španović koja je objavila fotografiju na kojoj pozira sa Sandrom Perković pa ispod napisala:

"Sandrinoj medalji veselila sam se kao svojoj. Ona je velika u svakom pogledu, kao pobjednica, kao prijateljica i kao čovjek", napisala je Španović koja dodatno objašnjava:

- Prijateljice smo i na svakom natjecanju se družimo. Ona navija za mene, a ja za nju i presretna sam što je osvojila zlato.

Sandra i Ivana dvije su vrhunske sportašice koje osvajaju pregršt medalja i priznanja, a sada pokazuju i da su velike osobe. Njihovo prijateljstvo je neraskidivo.

- Uvijek ću navijati za nju, ne vidim razloga zašto ne bih. Moje srce je veliko kad ona pobjeđuje, kao što je i njezino kad ja pobjeđujem, kazala je prije nekoliko dana Sandra Perković.

>>Priča za naježit se: Nije imala svoje koplje pa joj ga je kupila Sandra Perković. Danas je svjetska priča!

>>Sandra je s tri godine umalo ostala bez prstiju, a s 18 joj je život visio o koncu!

Komentara 43

JA
jasno
13:10 22.08.2016.

jook ,srbi su ugrozeni u Hrvatskoj !!! a kada ce neki Hrvat osvojiti medalju za srbiju ?=

JA
jasno
13:21 22.08.2016.

radnici Nis-a i prokuplja nemaju prava, Srbi u Hrvatskoj nemaju prava, nema tu pecat,ajme svete marija i majke Tereze dokle ce srbi da osvoje medalju za Hrvatsku a ne mogu ni oluju da slave, moram kazati da ovaj "hrvatski" vecernji "propagandist" sve nam o srbiji pise svaki dan, a kada ima neki clanak na kojem Hrvati istinu komentiraju ,tada ovi "hrvatski" uredjivaci taj clanak potpuno izbrisu i "nestaje" na primjer clanak ( vucic i srbijaisti kao 90-tih )

NE
Nenadnbgd
14:39 22.08.2016.

Bravo za Ivanu i Sandru i većina Hrvata i Srba su takvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije