Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinalni dvoboj

Srbi dižu tenzije: 'Kod Hrvata su najopasniji Srbi – Petrović i Šarić'

Aco Petrović i Dario Šarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
17.08.2016.
u 13:42

– Mi smo favoriti, a sve prethodne utakmice s Hrvatima pokazale su da bi bilo glupo da sad ispustimo polufinale, zaključio je Slavnić

Hrvatski košarkaši noćas će imati težak zadatak u četvrtfinalu Olimpijskih igara, u 3.30 po našem vremenu igraju protiv Srbije. Izabranici Aleksandra Petrovića na ovom turniru igraju sjajno, osvojili su skupinu ispred Španjolske, Litve i Argentine pa smo uvjereni kako bi napokon mogli dobiti i Srbiju.

– Bit će to najveća utakmica koju je bilo tko od nas igrao, a samo je Roko igrao četvrtfinale OI. Ne trebamo si stvarati pritisak, već uživati u nastupu. Došli smo na Igre kao autsajderi i jedina smo momčad među osam na koju nitko nije računao da će biti u tom društvu. Želi li Srbija ulogu favorita, neka joj bude, no kako mi igramo ovaj turnir, malo se tko protiv nas može nazvati favoritom – kazao je Bogdanović.

A najava pobjede stiže i iz redova Srbije, njihovi košarkaši uvjereni su da će oni slaviti. S njima mišljenje dijeli i Zoran – Moka Slavnić, bivši košarkaš.

– Kakva je sreća u životu kad imaš brata Hrvata. Imam jednu malu rezervu, da ne bi bilo kao u onoj poslovici "Tko će koga ako ne svoj svoga". Kod Hrvata će najopasniji biti Srbi – izbornik Petrović i Dario Šarić. Ali, odavno sam rekao da će Srbija u finalu igrati s Amerikancima pa neka oni dokažu da su bolji – kazao je Slavnić za Blic pa dodao:

– Mi smo favoriti, a sve prethodne utakmice s Hrvatima pokazale su da bi bilo glupo da sad ispustimo polufinale – zaključio je Slavnić.

>>Kako igramo u Riju, ni Srbi se ne mogu nazvati favoritima

>>Hrvatski košarkaši pobijedili Litvu i osvojili skupinu, u četvrtfinalu protiv Srbije

Komentara 159

RI
Rizlman
14:06 17.08.2016.

Čitam na teletekstu malo prije da je Hrvat Davor Štefanek osvojio prvu medalju za Srbiju na ovim olimpijskim igrama i to u hrvanju, i to zlatnu. A kakvu bi drugo mogao osvojiti Hrvat nego zlatnu? Eto da nema Hrvata ne bi nikad do medalje, a tu nešto skvičite i rokćete...

Avatar whitewolf
whitewolf
14:09 17.08.2016.

Ne znam ja ko kome osvaja medalje na OI, Srbi još ne bi imali medalju da im nije Hrvata Davora Štefaneka hahaha xD znamo svi da oni žele bit Hrvati, al tu privilegiju nema svatko haha Svega što vrijedi Bog je stvorio malo, kako zlata tako i Hrvata :D

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:03 17.08.2016.

Srbi svojataju Hrvate jer su bolji od njih u svakom pogledu. Na taj način sva Hrvatska postignuća su zapravo njihova - od prekrasnih gradova do znanstvenika. Nikada ni jedna nacije se ne želi poistovjetiti s lošijim, stoga ni oni s Kosovarima, ali s Hrvatima rado.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije