Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija

Ratko Rudić s Brazilom šokirao srbijanske vaterpoliste

Ratko Rudić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.08.2016.
u 08:13

Brazil je vodeća reprezentacija skupine A s maksimalnih šest bodova, dok je Srbija na pretposljednjem, petom mjestu sa samo dva boda

 Vaterpolisti Brazila pod vodstvom Ratka Rudića kreirali su senzaciju dosadašnjeg dijela olimpijskog turnira svladavši Srbiju sa 6:5 (0:2, 3:1, 2:0, 1:2) u utakmici 3. kola skupine A, ostavljajući svjetske prvake na samo dva boda uoči posljednja dva kola grupne faze.

Srbija je nakon prve četvrtine vodila 2:0, ali je u sljedeće dvije četvrtine Brazil napravio seriju 5-1. Srbija je na tri i pol minute prije kraja utakmice izjednačila na 5-5, ali je Guimaraes 46 sekundi prije kraja realizirao peterac za konačnih 6:5.

Brazil je vodeća reprezentacija skupine A s maksimalnih šest bodova, dok je Srbija na pretposljednjem, petom mjestu sa samo dva boda. U posljednja dva kola Brazil će igrati protiv Grčke i Mađarske, dok Srbiju čekaju dvoboji protiv Australije i Japana, u kojima nema pravo na pogrešku.

>>Težak poraz hrvatskih vaterpolista protiv Španjolaca

Komentara 9

DU
Deleted user
08:20 11.08.2016.

Tko zna, zna. Bravo Rudiću !

FR
Freedooom
08:26 11.08.2016.

Doktor vaterpola!

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
12:08 11.08.2016.

Ratko Rudić je sjajan pravi hrvatski trener koji je najviše od svega ponosan da je trenirao nezaboravnu Jugoslovensku reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije