Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SENZACIJA

Ovo je trenutak kada je ušla u povijest: Pogledajte Sarin hitac kojim je osvojila olimpijsko zlato

Sara Kolak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
19.08.2016.
u 10:50

– Ne mogu vjerovati što se dogodilo, ali dokazala sam da sam sposobna za borbu s najvećima. Mama, tata, zlato ide doma! Ne mogu vjerovati, ali ne mogu reći da nisam zaslužila – rekla je Sara nakon velikoga uspjeha

Sjajna Sara Kolak sinoć je na priredila senzaciju i postala olimpijska pobjednica u bacanju koplja. Sandra se u povijest sporta upisala hicem u četvrtoj seriji kada joj je koplje sletjelo na nestvarnih 66,18 metara.

21-godišnja Ludbrežanka tako je za dva metra popravila svoj osobni i državni rekord (64,30 m) postavljen samo dan prije u kvalifikacijama. 

– Ne mogu vjerovati što se dogodilo, ali dokazala sam da sam sposobna za borbu s najvećima. Mama, tata, zlato ide doma! Ne mogu vjerovati, ali ne mogu reći da nisam zaslužila – rekla je Sara nakon velikoga uspjeha. 

Sarin pobjednički hitac pogledajte ovdje.

>> Sandra Perković poslala emotivnu poruku senzacionalnoj Sari Kolak

>> Sara u suzama: Mama, tata, zlato dolazi doma! Jedva čekam hrvatsku himnu!

>> Senzacionalna Sara Kolak osvojila olimpijsko zlato za Hrvatsku u bacanju koplja!

Komentara 25

CR
CroatianMoyo
11:10 19.08.2016.

Fantastično! Naša najljepša priča olimpijskih u Riju, naizgled niotkuda, a zapravo uz sustavni rad i skromnost do zlata. Eh, da imamo pošteno mjerilo za ovakav uspjeh...

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:25 19.08.2016.

Bravo, svaka čast Sari želim kazati veliko hvala te joj želim puno ovakovih zadovoljstva i sreće u životu. Te mami i tati veliko hvala jel znam da bez njihovog velikog odricanja od ove priče ne bi bilo ništa. Pozdrav dobrim ljudima

MA
MarioG
11:31 19.08.2016.

Baš sam sretan zbog Sare, zbog njene borbe i njene pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije