Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZELI NOVAC I MOBITEL

Olimpijski pobjednik opljačkan u Riju: Uperili su pištolj i rekli da legnem

Lochte
Foto: Reuters
1/3
14.08.2016.
u 20:48

- Zaustavili smo se u taksiju i ti su tipovi došli s policijskim značka. Nisu imali ništa osim policijskih znački i zaustavili su nas. Uperili su oružje i rekli da legnem. Ja sam dobio jer nisam napravio ništa protuzakonito. Nakon toga je tip izvukao pištolj, repetirao ga, stavio na moj čelo i rekao "dolje". Uzeo je naš novac, moj novčanik i mobitel - rekao je Locht

Olimpijski pobjednik Ryan Lochte i još tri američka plivačka opljačkani su u Rio de Janeiru na Olimpijskim igrama dok su se vozili u taksiju. Pljačkaši su, prema Lochteovim riječima, imali policijske značke.

- Zaustavili smo se u taksiju i ti su tipovi došli s policijskim značka. Nisu imali ništa osim policijskih znački i zaustavili su nas. Uperili su oružje i rekli da legnem. Ja sam dobio jer nisam napravio ništa protuzakonito. Nakon toga je tip izvukao pištolj, repetirao ga, stavio na moj čelo i rekao "dolje". Uzeo je naš novac, moj novčanik i mobitel - rekao je Lochte za NBC.

Sva četiri Amerikanca su dobro i surađuju s policijom.

- Svi smo na sigurnom. Hvala na ljubav i podršci - na Twitteru je objavio Gunnar Bentz koji je bio s Lochteom.

>> Nevjerojatni Phelps osvojio 22. olimpijsko zlato

Komentara 9

AS
atilla sb 1986
21:19 14.08.2016.

hebem m a t e r cijelom vl

PO
poluprovokator
21:11 14.08.2016.

Google translate. "Novinare" vise netrebate izgleda

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
21:12 14.08.2016.

Užas od teksta. Nakon što google prevede, nije zgorega provjeriti kako je ispalo prije objavljivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije