Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKI PAROVI

Čilić i Draganja pali bez ispaljenog metka, Đoković i Zimonjić ih svladali za manje od sat vremena

Đoković
Foto: Reuters
1/5
07.08.2016.
u 00:59

Bio je to dvoboj u kojem su naši tenisači imali vrlo malo prilika za učiniti dvoboj neizvjesnijim, jer su prečesto gubili gemove kad su bili na početnom udarcu, a nisu znali uzvratiti svojim suparnicima kad su za to imali izgleda

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Marin Draganja u prvom su kolu završili nastup u konkurenciji muških parova na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, nakon što su ih sa 6:2, 6:2 pobijedili srbijanski reprezentativci Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

Bio je to dvoboj u kojem su naši tenisači imali vrlo malo prilika za učiniti dvoboj neizvjesnijim, jer su prečesto gubili gemove kad su bili na početnom udarcu, a nisu znali uzvratiti svojim suparnicima kad su za to imali izgleda. Draganja je dvaput gubio servis u prvom setu, koji je srpska kombinacija osvojila za 29 minuta.

Đoković i Zimonjić su u drugom setu poveli 4:0 i bez poteškoća priveli susret kraju te nakon samo 56 minuta slavili sa 6:2, 6:2.

>> Borna Ćorić se oprašta od Rija iako je pružio dobar otpor Simonu

Komentara 11

DU
Deleted user
07:09 07.08.2016.

Bez ispaljenog metka? Jos jedna glupost tkz novinara VL-a.

BA
Barts
08:55 07.08.2016.

Kakav je to naslov ,pa nije to bio oruzani obracun vec sportsko nadmetanje ,ovi balkanski novinari stvarno nisu u vinklu.

Avatar nula
nula
09:12 07.08.2016.

Festa na portalu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije