Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNA UTAKMICA

Izbornik Srbije: Utakmice protiv Hrvatske više ne prati dodatni psihološki pritisak

Hrvatski košarkaši
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/9
01.08.2016.
u 12:01

- Bez obzira na sastav, protiv Hrvatske moramo odigrati dobru utakmicu, jer to nam je posljednji test uoči Olimpijskih igara - rekao je Đorđević.

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević smatra da utakmice protiv Hrvatske više ne prati dodatni psihološki pritisak kao ranije.

- Iako su dvoboji Srbije i Hrvatske uvijek nosili dodatnu težinu, čini mi se da se taj psihološki pritisak smanjio. Imamo samo opterećenje da igramo muški, čvrsto i natjecateljski - rekao je Đorđević.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se večeras u 23 sata u argentinskoj Cordobi, gdje na turniru 'četiri nacije' sudjeluju još i Argentina te Francuska. Hrvatska je na startu izgubila od Argentine, a u drugom kolu je svladala Francusku sa 76:70. Srbija ima pobjedu protiv Francuza i poraz od Argentine.

Kako prenosi novinska agencija Tanjug Srbija će protiv Hrvatske igrati bez lakše ozlijeđenih Miloša Teodosića i Nemanje Nedovića.

- Bez obzira na sastav, protiv Hrvatske moramo odigrati dobru utakmicu, jer to nam je posljednji test uoči Olimpijskih igara - dodao je Đorđević.

>> Hrvatski košarkaši izgubili od Argentinaca na početku turnira

Komentara 3

GU
General_U
15:29 01.08.2016.

idemo hrvatska

Avatar Diavolo
Diavolo
16:00 01.08.2016.

Djordjeviceva trica se jos.pamti otprije 19god

PA
pavel1001
13:20 01.08.2016.

X ko kuća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije