Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperamentni trener

Petrović protiv Srbije izgubio živce i evo kako je reagirao

Aleksandar Petrović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/9
02.08.2016.
u 08:53

Hrvatski izbornik uvijek temperamentno vodi momčad, a tako je bilo i protiv Srbije. Aco je u minuti odmora riječima pokušao probuditi igrače

Tijekom košarkaške utakmice Hrvatska - Srbija (77:86) kamera je ulovila našeg izbornika Aleksandra Petrovića u trenutku kada je izgubio živce i reagirao neprimjerenim rječnikom.

Hrvatski izbornik uvijek temperamentno vodi momčad, a tako je bilo i protiv Srbije. Aco je u minuti odmora riječima pokušao probuditi igrače:

- Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre, a oni su 25 dali na bazi k..ca! Ništa. Samo na naše pizdarije -  opalio je kao iz topa Aleksandar Petrović.

>>Hrvatska izgubila od Srbije u posljednjoj provjeri uoči Rija

Komentara 14

AN
Antonijeee
09:52 02.08.2016.

Curice

Avatar Banat
Banat
11:00 02.08.2016.

A jeli to no poceo sa BRE... ha ha ha ha...

AC
achill
10:04 02.08.2016.

Psuje kao da je Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije