Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri serije

Glasnović četvrti, Cernogoraz na 18. mjestu u kvalifikacijama

Josip Glasnović
Foto: Marko Mikulić
1/3
07.08.2016.
u 19:14

Glasnović je nakon tri serije po 25 metaka četvrti sa 72 pogotka, dok je Cernogoraz, koji brani zlato iz Londona imao 67 pogodaka što je bilo dovoljno za skromnu 18. poziciju

Nakon prvog dana kvalifikacija u trapu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru hrvatski reprezentativac Josip Glasnović nalazi se na odličnom četvrtom mjestu, dok je Giovanni Cernogoraz na 18. poziciji.

Glasnović je nakon tri serije po 25 metaka četvrti sa 72 pogotka, dok je Cernogoraz, koji brani zlato iz Londona imao 67 pogodaka što je bilo dovoljno za skromnu 18. poziciju.

U vodstvu je srebrni iz Londona Talijan Massimo Fabbrizi sa 75 pogodaka, drugi je Britanac Edward Ling sa 73 pogodaka, koliko ima i Talijan Giovanni Pellielo na trećem mjestu.

Kvalifikacije se nastavljaju u ponedjeljak kada su na rasporedu još dvije serije kvalifikacija nakon čega će šest najboljih nastaviti natjecanje.

>>Matea Samardžić plasirala se u polufinale utrke na 100 m leđno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije